Jdi na obsah Jdi na menu

Životem nalehko...

 ...poslední dobou jsme energeticky a v nehmotné úrovni vnímání hodně pod tlakem. Jsou to zrychlené toky informací, střídání nálad na politické scéně i hodně nepříznivé světové události. Mnoho z nich je v médiích účelově pokrouceno a upraveno - vyvíjí to vyšší nápor na psychiku obyčejných lidí, kteří tvoří jádro společnosti a udávají tón celkovému vývoji názorové platformy obyvatelstva. 

 Moje Portálové kompozice, které publikuji, jsou obrazem té globální orientace v rovině energo-informačních změn - v procesu, kterému jsme si navykli říkat Transformace. Jsou to závažná témata a jde o rozjetý vlak - o dominový efekt kaskády kamenů, které jsme dlouhá tisíciletí stavěli - jako lidská rodina. Byla to obrovská dřina pro myriády bytostí a současná fáze již jede samospádem svojí vnitřní dynamikou, kterou je i naše vlastní energie, kterou jsme vkládali. To ale neznamená, že není co dělat, že sedíme se založenýma rukama a čekáme...na cosi, co ani jeden z nás nedokáže správně pojmenovat. Stále jsme aktivními články běhu událostí, neseme se na Časové Vlně a je nám různě...

 Abychom nezvážněli natrvalo - a taky proto, že jsme slíbila něco šťavnatějšího mezi suchými listy popisů pohybu systémového automatu kolektivního Vědomí - oprášila jsem z archivu svojí staré webovky Tissa.cz dvě povídky. Jsou z roku 2009 a patří do cyklu "Úvahy o Životě":

Tajemství Peněz

Kauza Trenýrky

Čert vyletěl z elektriky

 ...přeji příjemnou zábavu... :-) 

dikobraz.jpg