Jdi na obsah Jdi na menu

Seriály a e-knihy

 Za roky své publikační činnosti jsem na své webové stránky umístila obrovské množství článků, schémat, básní a kompozic. Naprostá většina textů spadá do kategorie úvah o mystice života, o filozofických náhledech na lidskou evoluci, o aktuálních událostech a jejich návaznosti na proměny myšlení v globálním rozměru kolektivního vědomí planety a dalších světů v prostoru galaxie. Uspořádat proto jednotlivá témata – jak na sebe navazují – znamená kmitat v čase a sbírat střípky mých myšlenek z velkého množství popisů, které jsem k jednotlivostem dění sepsala. Jsou to Kroniky Transformace – neplatí zde chronologie v čase, ale prahové proměny v energo-informačních strukturách, které jsou osnovou projevu života v obecném smyslu. 

 Systém podpory života, který „vykvétá“ na duchovní esenci hvězdného vědomí, je doménou pro excitaci Duše do realizací konkrétních inkarnačních plánů – životů konkrétních osobností, které jsou jedinečným a neopakovatelným elementem tvorby evoluční cesty lidstva. Tento Systém jsem se pokusila extrahovat ze souboru „matric“, který jsem nazvala PAN-do-RA (Pandora). Jde o realizační verzi Projektu Člověk, který komponuje jednotlivé fáze vývoje lidstva v podobě „manuálu“ (návodu) pro všechny možné verze jeho průběhu. 

 Pro lepší orientaci v tématech článků jsem vytvořila tuto novou sekci, kam postupně seskupím ty skupiny textů, které k sobě obsahově patří a mohou tak vcelku lépe osvítit jednotlivosti Kroniky Transformace – jak se odvíjela v událostech, které jsme prožili – v globálním rozsahu vlivu i v malém rozměru jednotlivých životů. 

Série TRI-ANGEL ORBIS

Série TEMPO-NAUTIKA

Série Atlantské Krystaly

Seriál Mapa Cest

Seriál LEGENDY

Seriál Nad Propastí

Seriál E-NIGMA

Seriál ELEMENTY PRVKŮ

Seriál Enigma