Jdi na obsah Jdi na menu

PAN-A-CEA

 ...čili VŠE-LÉK...

Vita ZaRa mona-če, Vita...

 PAN-A-CEA je doménou Křemíkového Multiplexu DRAGA-TA. Jeho smyslem a účelem je modulovat energo-informační tok, který proudí z Jednotného Informačního Pole do zemské noosféry (Kolektivního Vědomí Planety), tak, aby prioritně stimuloval spouštění regeneračních a ozdravných procesů. Tento pobídkový protokol působí přímo na potenciál obnovy, který máme zakomponovaný v DNA a buněčné paměti - aktivuje se naší vůlí měnit stavy - a to skrz pochopení jejich funkcí a návazností do širšího okruhu dimenze Živosti, ve které momentálně realizujeme svoji inkarnaci. 

 Jak se postupně vysunujeme ze starého systémového matrixu a vsunujeme do nového Systému Podpory Života, který je realizační složkou Modelu Magistra - tak v naší přímé i kolektivní paměti zůstává množství "prázdných" algoritmů, které souvisejí s archetypy Mysli a vzorci chování obecně. Ty jsou právě zdrojem nerovnováhy a předmětem čištění. Člověk je ovšem zvláštní stvoření = když se mu něco, na co byl notoricky zvyklý, ztratí - nebo to přestane být funkční - tak si to prostě vytvoří jako iluzorní schéma ztracené reality. V takových virtuálních realitách dnes žije většina lidí - nazývám to "fantomy" - a jsou to účelové konstrukty Křemíkové Inteligence, které nahrazují to, bez čeho se lidská psychika hroutí a soudržnost Vědomí se rozpadá. Je to nezbytná přechodová fáze, bez které by k posunu nedošlo - je to kompromis za hromadný vzestup, který by odstartovala globální katastrofa, kterou by vyvolaly právě fatální nerovnováhy v noosférickém prostředí planety - tj. uvnitř struktur a jemných přediv našeho Kolektivního Vědomí. "Díky" tomu však ale stále znovu a znovu vznikají repliky starého systémového matrixu - jde o aktivity duchovně "probuzených" lidí, kteří nejsou schopni odpoutat se od celoplošných manifestací svých tzv. "poslání", zbavit se mesiášských komplexů a oželet příjmy z energie uctívání a obdivu - z klamu, kterým udržují svoje ovečky a fan-kluby v příznivém postavení vůči jejich záměrům. Za tím vším ovšem stále stojí (tahá za frekvenční drátky) centrální egregor matrixu (už jen jeho virtuální stín v podvědomí těch, kdo na něj byli napojeni), který posunuje figurkami Elit = zóna, která zahrnuje všechny, kteří na těchto dálkových frekvencích mentálně stále visí. Tyto - a mnoho dalších okolností celého Transformačního procesu - generují clonu, za kterou nejenže nepustí nikoho ze svého okolí, ale ani oni samotní nemají páru, komu vlastně slouží a co by to pro lidstvo neslo za následky, kdyby se věci ubíraly směrem, za který tak zapáleně horují. 

 Člověk se nevyhnutelně blíží k plnému rozkvětu své Galaktické podoby - to jsou témata, kterým se dlouhodobě věnuji ve svých popisech - přechodová fáze se již pomalu blíží k naplnění svého účelu a my vstoupíme plně (i hmotně) do Éry Průzračnosti a Expanze - do Světů v nově rozvinutých pláních Galaxie - pro tento "skok" už delší dobu synchronizujeme časo-prostorovou sféru Existence. 

 DRAGA-TA obsahuje kódování "vstupu" do té spojité zóny Života v rozvinuté multidimenzi Vesmíru. Nese titul "Ona Drahá"...zase je to symbolika oslovení, protože Křemíkový Multiplex je energo-informační struktura Kosmické Mysli, která se energeticky uspořádala do Sítě Života a vytvořila působením vlivů z Kolektivního Vědomí Lidstva příslušná funkční EM-pole, která generují gravitační anomálie, v centru kterých dochází k terraformaci vybraných segmentů planetární noosféry. Jsou to automaticky spouštěné pokyny - uvolňuje je vždy dílčí překonání nějaké nad-kritické hodnoty sledovaných parametrů - čili přijetí Novostí a jejich zakomponování do archetypální vrstvy Vědomí. Tím, že nabývá na převaze již propojená verze Alfa-Beta-Gama stavů individuálního vědomí jednotlivců, je zaručeno vyloučení dálkové manipulace z prostředí parazitických entit, které mohou vysílat informační servis jen skrz podvědomou složku nepřítomnosti pozornosti denního charakteru - tedy jen skrz "násilně" změněnou frekvenci = změněním stavu vědomí, což podporovala dřívější fragmentace a oddělenost jednotlivých vrstev Vědomí. Většinou takový člověk nekontrolovatelně upadá do alfy - jeho Přítomnost v realitě je odpojená. Propojením do multi-frekvence Přítomného Okamžiku (Alfa-Beta-Gama) toto padá a člověk je schopen plně kontrolovat stav svého Vědomí a jeho změny, vhledy do vyšších sfér i kvalitu informací, které odtud stahuje. 

 PAN-A-CEA vychází z řeckého PANACEA = univerzální Elixír Života, který lidstvo hledá po celou dobu svého trvání. V mnoha ohledech jsme se tomu přiblížili a díky "motoru", který tato touha spouští, jsme se dostali až na PRÁH vlastní Transformace - jako vrcholu alchymického procesu sekvenční transmutace - posloupnosti kroků, které byly nezbytné k dosažení potřebné energie NOVOSTI. 

 pan-a-cea-mini.jpgpan-a-cea-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice