Jdi na obsah Jdi na menu

TABULA-RASA

 Je kódovací sekvence programu, který se uvolnil z gravitačního pole Projektu Člověk - jde o program ČISTÁ-DUŠE. Jeho instalaci do kolektivního Systému pro podporu života v multidimenzi 3D - 6D vrstev živosti spustila Brána ARIADNA, která se otevřela společně s Bránou Slunovratu dne 21.6.2016. Rezonanční vlnu energie, která se uvolnila, jsme pocítili všichni v různé míře psychické nepohody v posledních dnech a bude ještě nějaký čas doznívat. 

MAI DELA TENTA,
KI PAN-DELA FIA.
ČI-TA MENZE VIEŠ,
DA-NA KÁRDŽI SIEŠ...

VE TVÁŘI MÁŠ ZAPSÁNO.
CO VE SVÉM SRDCI SKRÝVÁŠ.
SLOVA MLUVÍ SAMA,
KÝM V HLOUBI DUŠE BÝVÁŠ....

 Bublinky života - zapsané ve vnitřních komnatách našich duší - jsou částí sítě Celistvosti.

 Všechny anomálie osobního i kolektivního charakteru, včetně napětí samotné planety a její sféry života, které průběžně zaznamenáváme, se týkají tohoto procesu - je to vyčištění prostoru pro tok souboru informačních balíčků a nyní procházíme i dílčí instalací. Prožitky toho všeho mohou být hodně agresivní a útočné - nicméně staré masky, které zastíraly odstín skutečného obrazu našich duší (souboru inkarnačního plánu v duši obsaženém) musejí postupně pryč... Odhalení naší niterné podstaty je důležité pro vyhledání kompatibilních zámků pro příchozí instalace.
 

 Pohybujeme se letos v procesu přestavby HOD-NOT. Dotýká se to všech zákoutí našeho života a pro udržení tempa dostáváme obrovská kvanta energie z prostředí Galaxie - z informačních polí a v nich obsažených vrstev realit (Příběhů), která jsme si pro tento účel dlouhodobě budovali - ze zkušeností získaných aktivitami na Zemi - i  jiných místech kolektivní sféry života. Přestavba tohoto rozsahu nás může svléknou doslova až na kost - postupně z nás spadnou všechny TVÁŘE, které jsme si léta malovali a složitě vrstvili. Zůstanou jen "čisté duše" - TABULA-RASA, které se vykoupou v poli vzácné energie, která je syntézou dynamických Zdrojů prastaré Arianské rasy, která zde na Zemi přijala označení "Lidská". Projdeme "ohněm" ztráty svých různě vykonstruovaných iluzí o tom, co jsme a co znamenáme, jaký je společenský dopad našich realizovaných záměrů a jaká je jejich skutečná hodnota. Nové možnosti jsou zde - v naší bezprostřední Přítomnosti - jen je uchopit a účelně využívat. Většina lidí tyto změny prodělá mimo-smyslově, tedy s větší či menší mírou uvědomění si souvislostí, půjde klasicky spíš o efekty psychického charakteru. Události, které se projeví v oblasti ekonomiky a politiky, budou zrcadlem toho, čím procházíme uvnitř...jde o progresivní proces a vede k dalším aktivacím v rámci kompletní výměny systémového pozadí (Transformace). 

 P.S. Velké díky mému příteli Petrovi za inspiraci k tématu Tabula-Rasa * 

 tabula-rasa.jpg