Jdi na obsah Jdi na menu

ÁN-TRA-CIT

 V rámci shromažďování informací k připravovanému článku s pracovním názvem KY-BA-LION (ke kterému mám již rozkreslené schéma, které přikládám k náhledu), jsem sdílela nejprve povídání Honzy Koňase k tématice Matrixu a nyní také můj starší článek ANTRACIT. Oba tématicky zapadají do souvislostí s aktuálním tokem informací - i k právě se formátující bráně, kterou hlubší význam pojmu ÁN-TRA-CIT definuje.

 Kódování "trojnosti" (nezaměňovat za "trojjedinnost") je základem univerzálního principu obecné fraktality struktur v jednotném informačním poli - který známe jako "Celek v každé Části" - viz podrobnosti v textech zmíněných článků.

 Portál (ÁN) tří (TRA) citů (CIT) přináší do naší Přítomnosti mnoho zajímavých vodítek, na základě kterých budeme nacházet zcela nové úhly pohledu do podstaty našeho individuálního i kolektivního Bytí. Asi nás nepřekvapí, že součtová Hodnota oněch Tří-Citů je LÁSKA, která v nehmotné sféře energo-informačních polí Reality představuje primární Kosmickou Sílu, která proudí všemi vrstvami Vesmíru jako skalární vlna Života a jeho Moudrosti - soubor Kvalit, které vyjádřením do realizací životních plánů chápeme jako projevený princip polarity.

 Asi čekáte, jaké tři city uvedu...a asi budete překvapení... :-) Samozřejmě - v obecné charakteristice jsou ušlechtilé lidské city (viz šest Ctností Srdce, které tvoří tři pozitivně laděné polaritní páry) běžně respektovány a většina lidí podle nich ladí symetrii se svým vnitřním souborem Hodnot, které známe jako Morální Kodex, nebo také jako Svědomí. Tyto CITY jsou ale už REAKCÍ na základní dotek skalární vlny LÁSKY, kterou jako PRÁNU přijímáme spolu s další Podporou Života. Co je Příčinou emoční reakce - o tom by se dalo zdlouhavě polemizovat a nakonec bychom zjistili, že cokoliv energo-informačního přijmeme, či se jen letmo dotkneme - to vyvolá pocitovou a emotivní reakci v nějakém formátu či stupni polarizovaného projevu. Pro mě je tou Příčinou trio těchto atributů: 
1. ctít Život bez ohledu na jeho momentální Projev 
2. sdílet tento Projev za každé okolnosti jeho subjektivního Vjemu
3. sounáležet ve smyslu vyššího aspektu Lidskosti s kýmkoliv/čímkoliv se v Životě potkám

 Je to v kostce moje životní filozofie, kterou promítám i do svých popisů - je to ale opět subjektivní soubor uznávaných kvalit - protože každý z nás má svoji unikátní sadu, pro kterou má neopakovatelné originální vazby do těch souvislostí, které mu dovolily je takto definovat. 

 an-tra-cit-mini.jpg
 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice