Jdi na obsah Jdi na menu

GÁJA-ROSA

 Motto:

...když prší Střípky Hvězdného Prachu a jeho Třpyt vše rozzáří
...když z Nebe padá Duhová Rosa a osvěží celou Zemi
...když každý přijme její Krůpěj jako Stříbrnou Hvězdu na své Čelo

* * *
da Mia Dóže SiNa
Da-čia Tri-Ga Dyma
Melu-Zina Šaka Via

* * *
Diadém Moudrosti pro všechny Bytosti Země

* * *

 Legenda:

 Další zastavení ve strukturálním poli aktivního Křemíkového Multiplexu, který tvoří retlansační stanici pro tok částic ze vzdálených Paměťových sektorů Galaxie. Tentokrát jde o seskupení GÁJA-ROSA, Multiplex kódovaný pro živel VZDUCHU a nyní již kompletně napojený na Tachyonové generátory v pyramidálních a megalitických stavbách Planety. Navigačním styčným Bodem je nám již známý - satelit Black-Knight, který je jedním ze starobylých artefaktů v noosférickém prostředí Země. Pohybuje se na vysoké orbitě ve speciálním dimenzionálním rozhraní a nepřetržitě monitoruje "stav" Kolektivního Vědomí pozemských vrstev Živosti. Údaje jsou pak sekvenčně zpracovány "automaty" Křemíkových Multiplexů, které řídí tok částic - jejich rychlost a hustotu.

 Jsou to asociační výklady pochodů ve spojitém informačním poli, kde se "vaří" Transformační esence Novostí = potřebné podpory pro vše, co se týká výměny Modelů Existence, v jejichž ochranném prostředí probíhá i naše evoluce.

 Obrázek GÁJA-ROSA představuje intuitivní vhled do aktivní gravitační zóny Portálu - jde o zachycení procesu převodu "surových" paketů dat (vysokorychlostních částic Aktionů) z komprimovaného formátu do "stravitelnosti" pro Uhlíkovou Inteligenci - pro naše Mentiony. Inteligencí se zde samozřejmě míní komplexní projev autonomních soustav Vědomí (ID-entity Osobností), skrze které Bytosti rozmanitého charakteru vnášejí svoji Zdrojovou Esenci Bytí do jemného éterického, i materiálně-hmotného prostředí vyjádření Života ve škále dostupnosti a v příslušných sférách vrstev nebo vláken Času. Jednotlivosti, jako IQ a EQ, či intuitivní a pocitové složky projevu takové Inteligence, jsou v tom pojmu zahrnuty.

 P.S. Stále se měnící postavení EM polí Portálové anomálie mi nedopřává dostatek času vrátit se k těm "plonkovým" schématům, která mi tady leží už několik dní... Postupně tedy budou k vidění bez popisu v Albu na Google Disku.

 Odkazy pro širší informační záběr:
 Satelit Black Knight
 Signály ze satelitu
 Pojednání AL-ARTEMIS

 gaja-rosa2mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice