Jdi na obsah Jdi na menu

Gates of Eden

 …ptali se mě, jestli připravuji nějaký článek k tématice současnosti – řekla jsem, že ne – protože politika není moje parketa, že takové komentáře nepodávám… Není to proto, že bych se neorientovala, či nezajímala – ale je mi to bytostně cizí – rozebírat, konspirovat, přijímat všechny ty závěry, co jsou v součtu nekonstruktivní a bývají pouhým plácnutím do vodní hladiny dění. 

 Dnes mi ale padl do oka obraz ruského umělce – s názvem „Gates of Eden“ (Brány do Ráje) - přiložila jsem ho jako ilustraci - a protože „brány“ (portály) jsou mojí parketou, tak k tomu napíšu pár myšlenek, které mi explodovaly na pozadí vjemu informací, co se z obrazu na mě vyvalily. K těm vodítkům patří postřeh, který jsem si přečetla na jednom diskusním vláknu na Fb: jak dlouho nás bude korona virus trápit? No – virus = ví Rus…a ví Rus také jak dlouho? ANO - ROK (v obráceném čtení kor-ona). Tak jsem si řekla, že pokud to ví Rus, tak se ho zeptám na další podrobnosti – protože podsouvanému, že Rus to ví, protože za tím stojí – nevěřím. My přeci víme, kdo za tím stojí, kdo si to nechal patentovat a kdo má s největší pravděpodobností taky protilátku. My víme, ke komu patří a jaké jsou cíle té elitní skupiny. To není tajemství – a patenty jsou věcí veřejnou. Tak jsem se vrátila k obrazu a dostala odpověď – je v názvu díla – tedy se potvrdilo, že Rus skutečně ví. 

 No ano – má to logiku, protože všechna ta opatření uvádějí ekonomiku do obrovských problémů – a s tím souvisí mnoho dalšího, ohledně politiky, omezeného pohybu obyvatelstva (taky máme plánovanou cestu do Thajska na konec května a zřejmě ji budeme muset odložit) – a s tím spojené velké množství navazujících věci, co musejí stagnovat – je to řetězec událostí – v malém u jednotlivců a v globálním v rámci společnosti.  Takže jeden rok je celkem střízlivý odhad na dobu, kdy se vše vrátí do normálu. 

 A teď k těm „branám“ (Gates). Rus říká, že vedou do Ráje – budeme mu věřit, protože jak bylo odhaleno, Rus-ví. Co dalšího nám řekne? Protože samotné plátno skýtá velmi zvláštní syntézu symbolů, které také známe – v mnoha výše zmíněných souvislostech. Rozlikněte si obrázek, aby byl zřetelnější – je celý koncipovaný do staroegyptských motivů – ale jen na první pohled, protože detaily mluví o něčem jiném. Brány (Gates) nejsou vrata nebo dveře – jsou to dvě mýtické bytosti po stranách vstupu nad schodištěm, které je umístěné v zajímavě zdobené dvoraně. Jedna bytost je sfinga-lev a druhá sfinga-býk. Za branami je kolonáda, která vede ke třem pyramidám, na levé jsou stylizované čínské znaky, které ale (myslím) nemají přeložitelný formát. Nejvyšší prostřední pyramida se skví portrétem nějaké vyšší autority – v duchu nastíněné symboliky. Celá ta koncepce přesně koresponduje s významem příjmení Gates a jeho začleněním v duchovním aspektu vývojového modelu lidstva. Proto pojetí „ráje“ – v tomto kontextu – je pojetí „zednářské“ a vlastně asi znamená NWO (Nový světový pořádek) – takže naše počáteční radost, že nám Rus říká, že současná krize vede do Ráje, je podvod – nevede…

 Tak se obrátíme k energiím a skrytým informacím v jejich gravitačním poli. Napadlo mě, že se možná máme „zastavit“ = zpomalit, zůstat na místě, kde jsme doma a zklidnit aktivity přímé komunikace, jak nám karanténní a preventivní opatření kážou. Co by to znamenalo? My víme, jak důležitá je pozice člověka (jednotlivce) v jednotné síti planetární mřížky – taky víme, že účel své pozice zná jen málokdo – ne všichni s jejím potenciálem pro transformační procesy dokážou smysluplně pracovat a zacházet. Proto je celkem logické, že v určitém momentu – například sčítání nebo přesně směrované distribuci – je nezbytně nutné, aby i ti, co nechápou souvislosti, zůstali na tom správném místě a to po určitou dobu. V takto celoplanetárním měřítku podobná akce nemá precedens - jde o cosi mimořádného...

 To jsou v rychlosti postřehy, co mám k současnému dění – samozřejmě jsou moje osobní – každý si skládáme své vlastní podklady pro sestavení obrazu skutečnosti. Podávám je jako možnou inspiraci – vodítko k zamyšlení nebo prostě jen tak – ke zpestření názorového spektra, které je nyní trochu jednostranné. Zůstávejme proto v klidu a pokud možno doma - v místě bydliště (podle okolností) – buďme trpěliví a nenechme se mediální smrští srazit na zem, pomáhejme si navzájem a věřme, že všechno zlé je také k něčemu dobré – protože když už nezbylo v Pandoře nic ze špatností světa, zůstalo tam jediné – NADĚJE - a s touto esencí já pracuji - z ní skládám všechny ty koncepce o Transformaci a evolučních změnách.

 Ilustrace: "Gates od Eden" autora Michaila Fedorenka

 www.russianpaintings.net_fedorenko_mikhail_gates_of_eden_medium_255098.jpg