Jdi na obsah Jdi na menu

LA-KARAK-AL

 ...čili "Pouštní-Rys"...

 Předběžný souhrn nové Portálové anomálie, která se aktuálně formátuje "na obzoru". Je to tentokrát hodně složitý algoritmus - kód obsahuje spektrum významových asociací, které jsem koncentrovala do titulu - ale na pozadí tam běhají další, které se teprve vyrýsují. Vybrala jsem tento, protože navozuje mnoha-významový výklad pro každého - tedy i pro ty, kdo Metodu Asociační Symetrie (zpracování informací pomocí Fuzzy-Logiky) nepoužívá. 

 KARAKAL je především kočkovitá šelma, žijící na poušti - proto pouštní rys. RYS je také CHARAKTER (něčeho) a slovo KA-RA-KA-L obsahuje dvakrát KA (Duše) a RA (sluneční aspekt). Slabika LA je vodítko do specificky modulované frekvence (melodie) - druhá slabika LA naviguje do mluvnického určitého členu ženského rodu a zápis celého kódového slova LA-KARAK-AL je zrcadlově symetrický (zpředu i zezadu je stejný).

 Vodítka naznačují, že jde o další krok v propojování "Světů" (Hmoty a Ducha) - jak jsem zmiňovala v předchozích popisech. Kompletní rozbor připravuji - včetně dalšího schéma, které mám rozpracované...

 la-karak-al1mini.jpgla-karak-al2-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice