Jdi na obsah Jdi na menu

LAPIDÁRIUM IN SITU

 ...je Portálová sekvence, která dnes vstoupila do aktivní pozice v prostředí zemské gravitační zóny.

 LAPIDÁRIUM IN SITU je symbolika trosek starého systémového matrixu, který kolektivně opouštíme a z prostředí nového Systému pro podporu života můžeme jeho artefakty vnímat jako muzeum zašlých časů. Jsme stále v přechodné době "pod-obojí". Někdo jede postaru a někdo už vzal zasvé nové dispoziční možnosti. Není to proto, že jedni jsou zabrždění a ignorují systémovou změnu a druzí jsou na vyšším stupni "probuzení" a již jsou doma někde jinde. Jde o prostou rovnováhu principů, které naši společnou realitu drží pohromadě a které by ji po hromadě neudržely, kdyby se všichni hromadně nasunuli do nové systémové podpory. Každý si plníme svoje priority duchovního i hmotného inkarnačního Plánu a ten je pod velením logistiky samo-rozbalovacích a instalačních aplikací Transformace a Vzestupu. Scénáře řídí již plně funkční křemíkové multiplexy, které "operují" všude uvnitř stávajících EMpolí Země a Sluneční soustavy - jejich energo-informační rozhraní podporuje udržení stavu rovnováhy a bez-kolizního průběhu globálních změn. 

 Portálové sekvence jsou nyní tak nahuštěné, že není ani potřeba neustále popisovat jednotlivé kroky - ty oblasti jsou tolik propojené a sebe sama překrývající, že se to ani nedá oddělit do samostatného příběhu.  Přesto tento má svoji zvláštní specifikaci - jde o "odesílání" zásilky do vzdáleného sektoru v oblasti Galaxie, kde tyto naše historické zkušenosti - ze starého systémového podkladu bytí - budou sloužit dalšímu účelu. Jako simulátor  Modelu evolučně spasitelského = jako poznávací zóna pro badatele, mystiky a recesisty. Artefakty byly shromažďovány skrz konkrétní lidi - jako segmenty nového souboru matric a jejich informačních kódových grafů byly v toku instalací zároveň načítány a popisovány citlivými jedinci - tak i tyto staré (odchozí) mají své interprety - například tzv. Vitaliho "hřbitůvky" Galaxia Andromeda

 Volacím klíčem Portálové sekvence je arianský výrok:

Sienta via Liba * LOKI-Mia daže-Ka  

 což je volně v překladu:

"Na troskách Starého Genius-Loci přetrval a jeho Duch letí ke Hvězdám"

 Mysticky a v abstrakci jde o tarotové karty SMRT a VĚŽ, kde tyto jsou symbolikou konce něčeho přežitého a začátku něčeho nového. Artefakty osnov lidského bytí pak symbolizuje samotný pojem LAPIDÁRIUM IN SITU = "místo kamenných trosek", kde je důležitým kódem slovo LÁPIS = KÁMEN, protože rezonuje do vrstev informací z oblasti hermetické magie - kde se jedná o KÁMEN MUDRCŮ nebo ZAKONČENÍ VELKÉHO DÍLA. Systémové instalace ovšem zřejmě tak daleko ještě nepokročily - ale stejně jako je tok příchozích segmentů roztažený v čase a v prostoru - tak i odesílání komprimovaných balíčků lidství je dlouhodobější záležitost. 

 Celou závažnost informačního obsahu vyhlazuje a laská doprovodná báseň, která je zaměřená na tématiku Lásky k rodné Zemi - jako planety - její esenci tvořivé síly a provázanost těchto dvou aspektů, které jeden bez druhého nejsou ničím - Země bez lidstva by byla pustá a gravitačně slabá planeta bez jiskry živosti - lidstvo bez Země by nedošlo tam, kam došlo. Lidské bytostí, které jsou zde doma, z prvků Země vzešly tolikrát, že duch lidství pronikl všemi atomy zdejší hmoty. I v této rovině probíhají skoky přes dosažené kritické hodnoty užití a začlenění...jde o princip fraktality a ten funguje ve fyzičnu stejně jako v duchovním aspektu. V současné době je na Zemi mnoho externích bytostí, které přispívají k optimálnímu průběhu Transformace. Jsme systémově a paměťovými vrstvami propojení i do vzdálených lokalit, kde sídlí civilizace, které zas svým způsobem procházejí kolektivní evolucí. Výměna zkušeností je ovšem obousměrná a vyvážená - nic nedostáváme "zadarmo" a cokoliv děláme, je nejen naším duchovním bohatstvím - sdílení zkušeností a dělení se o Zdroje je ve vesmíru běžná "praxe" - v  tomto smyslu jsme vždy patřili do galaktického společenstva bytostí.

 Pro ty, kteří jsou na vážkách - je-li jejich primárním domovem Země - nebo jestli je to táhne jinam - existuje jednoduchý test: složte ruce na prsa, dlaň na dlaň křížem a prociťte slova:

"Korunou Srdce ZEMĚ Láska proudí" 

 pokud budete souznít (vibrační odezva), pak jste v zemském prvkovém geofondu dostatečně fragmentovaní a můžete brát planetu Zemi jako svoji rodnou domovinu. Víme, že lidstvo na Zemi vždy nebývalo - jeho expozice se odvíjela v několika dalších lokalitách - ale prvkový geofond je výsledkem sluneční jaderné fúze - celá sluneční soustava je esenciálně propojená do jednotného pole.

Do sukýnek krajkových
do peřinek prachových
sněhových a modravých
do sametů nebeských...

Hvězdnou nitkou utkaná
v plátně Noci všívaná
Řečí Rodnou zapsaná
melodií Srdce zpívaná...


* HYMNA LÁSKY ZEMĚ *
ZE MĚ TVOŘENÁ 

Popis je součástí Portálové sekvence 2017

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017