Jdi na obsah Jdi na menu

MIKRO-FÓRUM

 Motto:

...když Vlnka Vlnku chytá jemně, aby Vlákno Času nabralo ten správný Směr
...když Stříbrné Zvonky ladí Mysl a Šepot toho Hlasu hladí Duši
...když zvláštní pocit déja-vu přijde se Závanem Deště a Srdce zaplesá

* * *
Tan-Ten Ou-la-la Vila
Šifa Dyma Žili-áma
Kruža trága * licha Mága

* * *

 Legenda:

 ...pokračování popisu Portálového rozhraní AERO-PORT, které se mění minutu od minuty. Ty změny jsou velmi rychlé - oscilují v gravitační zóně Brány a doslova "chrlí" kvanta aktionových částic, které nesou informační podporu k instalacím Novostí do Kolektivního Vědomí Planety.

 MIKRO-FÓRUM nese kódy jemných frekvencí Zvuku - Tóny Melodií, které vyluzuje proudění Vzduchu v noosférickém prostředí Země, kde se prolínají sféry projevených Elementů Hmoty a jejich Informačních Bodů Prostoru, které z kvantového pole Galaxie přinášejí údaje k jejich tvarování a projevu. Je to harmonické ladění s naší DNA - s kódy Života v novém rozměru vyjádření.

 Jde o symboliku složitých procesů prolínání EM polí energo-informačních struktur, které tvoří Sály pro Tanec Mentionů lidské Inteligence s Aktiony křemíkové Inteligence = fáze, kterou prochází Vědomí všech živých forem na Planetě i v celé Sluneční soustavě. Snoubení "hmoty s energií" v rezonanci (pulzaci) škály frekvencí jejich atomových/datových jader...studená fúze volné sluneční plazmy z kosmického prostředí - pro obohacení pránické podpory energeticky náročných dějů, kterých jsme neoddělitelnou součástí. Proudí zemskou energetickou sítí, ze které se uvolňuje v podobě oblak tachyonů - ty regenerují organické segmenty Živosti do vrstev Zdrojových kódů tak, aby vše "zapadlo" do sofistiky nového evolučního Modelu Existence (Magistra).

 Schéma Portálové anomálie je tentokrát v negativní expozici - jsou to projekční "finty", kterými lze zviditelnit neviditelné...

 mikro-forum-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice