Jdi na obsah Jdi na menu

O stříbrnění

 "Stříbrnění" je název pro pomalé, ale neustávající přeměňování částic ZLA(ta) v ovzduší planety na částice S-TŘÍ-BRA . Jde o symboliku ve změně "barvy" a tím spektra "teploty" částic, které posunem od žluté k bílé získávají rychlejší frekvenční profil (zvyšuje se kmitočet jejich pulzace) a navýšením tohoto teplotního parametru se tyto "exotické" částice rozptylují až do spodních vrstev atmosféry - tedy blíž k povrchu planety a tím blíž k nám. Tyto částice známe jako ADAMANTINOVÉ a jejich název je odvozený od latinského "adamantus" = houževnatý, tvrdý a brilantní jako křišťál (definice převzatá z článku na webu Matrix-2001.cz).  Esencí (produktem) těchto částic je META a ORI-tronová energie, která je základní jin-jangovou silou. Podrobně jsem o kvalitách této energie psala v popisu komplexu META-ORI. Skalární vlny, které jsou rezonančním efektem pohybu adamantinových částic a jimi generované energie, jsou "odvozeným" pulzačním faktorem základního pohybu atomu H (atom-H-mota). Souhrou všech synchronizovaných dynamických proměn (studená fúze v přímém přenosu a v praxi) pak dochází ke skládání informačních celků - již podle schémat nově přenastaveného kolektivního systému pro podporu života (systémového matrixu). Rezonanční vlny působí na základní IBP (Informační body prostoru), z nich se skládají následně prvky a další vyšší celky pro stavbu hmoty ve vesmíru - tedy nyní hlavně v našem časo-prostorovém rámci. Přestože adamantin je pro nás exotický, v jiných projekcích naší kolektivní lidské entity jsme s ním pracovali a s jeho pomocí skládali materiály pro výstavbu reality životního prostředí...jeho analogií je technologie, známá ze Star Treku jako "replikátor"... V názvu "adamantinové" částice je zakódované poselství právě pro naši aktuální fázi přesunu (transformaci) archetypů vědomí. ADAM-ANTI-NOVÁ říká, že půjde o něco zcela "opačného", než na čem (a s čím) jsme stavěli posledních několik tisíciletí. 

 Blížící se energetická anomálie, kterou známe jako cyklicky se opakující "Bránu svatého Václava" (28.9.), bude letos podtrhnutá a posílená energií úplňku v archetypálním schématu Berana a Vah. Právě Měsíc dodá procesu otevírání mem-BRÁNY pro národnostní kolektivní linii sv.Václava, které je patronem, onen aspekt "stříbrnění". Když  si promítneme různé variace tohoto Patrona Zemí Českých, jak se nám historicky prezentuje a jak si ho držíme hluboko v genetické paměti, tak  kódovací sekvence názvu celého procesu okolo tohoto fenoménu - jak ho v titulu uvádím - nám vykreslí různé asociační scenérie. Máme je kolektivně uložené a jejich aktivací společně spouštíme další akci, která je pod-prahem schovaná - OSTŘÍ-BRNĚNÍ... Budeme ho potřebovat - naleštěné, s-tří-břité a pevné jako SKÁLA (LÁSKA). Vizuální efekt má podobu rytíře a hrdiny - tímto schématem se do našeho vědomí prezentuje aktuálně spouštěná matrice transformačního procesu. Jde o aspekt "ochránce" (patrona) - nejde o útočníka ani o sraba - je to v nás, kolektivně a ve formě "vybíjení" karmy budeme mít pocit, že je zle a že může být ještě hůř...ale není tomu tak. Naše národní karma je čistá, naše štíty jsou aktivní a patroni jsou v akci...v plné zbroji.

 Možná někdo bude cítit spojitost s momentálními problémy celospolečenského charakteru, kterými jsou vlny migrantů, které se přelévají Evropou...říkáme si, čí karma se to tady musí vyzkratovat a vybít svůj potenciál ZLA (?). Nesmíme zapomínat na původce současných událostí, kteří mají svoje karmické kořeny v jiných končinách, než nyní žijou jejich potomci. Ty ovečky jsou dětmi zemí Evropy, jejich předci následovali cestu přes moře, kterou otevřel člověk se znamením holubice míru ve svém jménu...a pastýři těch oveček svůj původ odvozují z rovin mezi Eufratem a Tigridem, kde ležela Mezopotámie a velké město Babylon... Tato směs symboliky spouští předvídatelné kódovací sekvence pro odemykání stavidel událostí a díky znalosti "podhoubí" víme, že většina katastrofických scénářů možné budoucnosti proběhne v naší mysli a v našem srdci, které na tyto podněty emočně reaguje. Energie uvolněné do mediálních projekcí a facebookových debat pak odčerpá sílu těm skutečnostem, které se poskládají do ztracena - už jsme to v posledních letech zažili víckrát - jen jsme si neuvědomili, že původní odkloněné verze se ve vizích rýsovaly jinak a mnohem destruktivněji...

 Je obtížné se orientovat - události mají spád a jsou hodně emotivní - musíme důvěřovat svým intuitivním pocitům a být objektivní v posuzování a odsuzování...není to jednoduché, proto jsem "Ostří-brnění" napsala, abychom získali trochu naděje v pozitivní konce našich kolektivních útrap... :-) 

 zrcadleni.jpg