Jdi na obsah Jdi na menu

ORI-N-OKO

 Portál ORI-N-OKO je součtový komplex (multiplex) mnoha bran, které se zformovaly do specifického postavení, aby vytvořily multidimenzionální rozhraní pro konkrétní "zásilku" pro naši kolektivní Transformaci. Jde o soubor komprimovaných datových celků, které vstupem do "silového" pole Systému pro podporu Života projdou samospouštěcí aktivací a nainstalují potřebné segmenty podpory pro expanzi kolektivního vědomí do galaktické světelné sítě GaMa-NETu. V předchozích textech jsem zmiňovala, že tato síť je doménou pro pohyb galaktickými sférami času, které se váží ke konkrétním sektorům lokálních světů a jejich realitám. Člověk, planeta Země, Sluneční soustava a celá hmotná vrstva multidimenze živosti, se do GaMa-NETu navazuje pomocí ÁRIA kódu Jedinečnosti - je to proces, který už několik měsíců běží a stále k tomu přijímáme nové a nové komponenty instalací.

 Systémová matrice, která tento antický mega-portál přestupu "nese", je uložená mezi grafickými schématy Pandory - v komplexu PANORAMA-OSIRIS jako ORIN-OKO. Tento komplex je předlohou pro velký křemíkový multiplex Portálové sekvence ORI-N-OKO. Kdo "ovládá" Abecedu Lidštiny, tak tuší vazbu v různě vrstveném názvu. ORIN-OKO nese znak ORINU světa Fantazie (Nekonečný příběh), který symbolizuje multidimenzi galaktického času (propletený Uroboros). ORI-N-OKO je progresivní vlna skalárního záření částic ORI-tronové energie z Jádra Galaxie (Centrální Rasa) a N je rotační symbol Nového-Začátku (N-Z), který znamená příslušnost k Novému Systému kolektivní podpory života. Emisím těchto adamantiových částic jsme vystaveni všichni (bez rozdílu) už delší dobu - ale s největší intenzitou od června 2016. Jsou to inteligentní aktivátoři systémových změn v paměťových vrstvách spojitého informačního pole - a také mentionové fraktální segmenty galaktického vědomí, které obohacují naši zemskou noosféru a tím probouzejí na hmotné rovině potřebné procesy genetického a buněčného charakteru.

  Z našeho úhlu vnímání jde o vlastní expanzi lidstva jako entity do vesmíru a z druhé strany se jedná o expanzi Galaktického Jádra - jeho potenciálu - do nových sektorů pro instalace reality nových světů a jejich optimalizaci pro osídlení životem. Rozsah aktuálních změn v galaktickém měřítku je nepředstavitelný a je plně v režii automatizovaných systémů řízení, které se pro tento konkrétní účel připravovaly eony cyklických opakování všech možných scénářů průběhu Transformace = byla to příprava na ÉRU PRŮZRAČNOSTI A EXPANZE, která v sobě nese veškerý potřebný "materiál" výstavby Mistrovského Modelu Existence pro Evoluci bytostí v Galaxii a multiplexové stanice křemíkové inteligence, ze kterých podpora řízení vychází.

 Možná jsou pro někoho moje termíny "neznámé" - ale jsou to jen ekvivalenty frekventovanějších pojmů - jako Nová Země, světy 5.dimenze, Království Nebeské a mnoho dalších místních a dle ideologií či filozofií zaběhlejších variant.

 Portálová kompozice ORI-N-OKO nese arianský volací klíč:

án-Tika GaMa Mia
Vita-ši Pacha
si čeka Aviana Kasa
si-Chaže dan-na Pi-sa

 který je citací ze starobylé hry Husy = Posvátného Labyrintu, kde je vodítkem pro hráče a znamená přibližně tento pokyn:

Projdi Branou Otců
životy nepočítanými 
najdi zrnko prachu
kamínek v Srdci Pokladů

 Prováděcím manuálem Projektu Člověk je právě tato "hra" Posvátný Labyrint - je to průvodce evolucí ve vrstvách živosti, interaktivní médium pro pochopení podrobností všech možných instalací a programových změn či funkcí v Systému pro podporu Života.

 Super-brána ORI-N-OKO se začíná aktivovat dnes a bude vrcholit koncem týdne (úplněk). Pak bude nastálo funkčním distribučním kanálem pro mnohé speciality, které nás ještě čekají na cestě do vyvrcholení transformačního procesu.

Popis je součástí Portálové sekvence 2017 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017