Jdi na obsah Jdi na menu

PAN-FORMACE

 Současné energetické pole je ve znamení "sjednocení". Je to zóna účinnosti procesů, které vedou k univerzální CELISTVOSTI. Nejen Reality Přítomnosti, která se začíná přibližovat Realitě Zdroje, ale všeho, co se v Poli Celistvosti nachází - tedy celá multi-dimenze Živosti v Oktávách svého vyjádření do vrstev Světa, který chápeme jako kolektivní sféru evoluce bytostí ve Vesmíru. Pro naši pozemskou Zónu Rozvoje jde od Pan-Formaci sféry Galaktického Času, do kterého jsme se pomalu integrovali svým geo-planetárním Časem, ale i myriádami individuálních mikro-sfér osobních hodinek existence. Osa Galaxie se posunula o jeden Zub ve směru svých hodinových ručiček a všechny její tělesa a objekty se pohnuly v inter-galaktickém rozměru nekonečna možných směrů další navigace. Manévr, nepředstavitelný v uceleném průběhu všech zaznamenaných pohybů jednotlivostí - ve smyslu fraktální příslušnosti ke Zdroji Života - v obecném rozsahu chápání.

 Starý systémový matrix Modelu Evolučně spasitelské hierarchie dosluhuje. Většina Reality Života je již v plné podpoře nového Modelu Transformačně-Mistrovského (Magistra), do kterého jsme expandovali svým kolektivním Vědomím...zde, v planetárních podmínkách, jde o expanzi noosféry do otevřených Knih jednotného informačního pole Galaxie. Jsou to energetické posuny - v jemno-hmotných a éterických oblastech vnímání navozují rozmanité prožitky mimosmyslově přijímaných podnětů a signálů, které ve většině stimulují osobní představivost, fantazii a kreativní tvořivost. Jsou to nadstavbové prožitky = nejsou podmiňující a proces PAN-FORMACE na jejich vědomém uchopení není závislý. Přesto jsou hodnotami, kterými si obohacujeme život ve větší míře, než bývalo obvyklé - můžeme tedy hovořit o Renesanci Ducha Tvořivosti a to jsou parametry, které budeme víc a víc kotvit do běžných denních aktivit. Souvisí s rozšiřujícím se rozsahem frekvenčních dispozic kolektivního Vědomí, které je složené z puzzlí našich osobních, více rozvinutých vědomých zásahů do skládání reality. Běžně bychom se již měli pohybovat v rozšířeném pásmu vědomí - bez nutnosti navozovat jednotlivé stavy uměle. Skrz Přítomný okamžik - v nulovém čase - informace přijmeme, zpracujeme i ve formě Příběhu prožitky zaznamenáme v takovém formátu, abychom ihned mohli tyto vjemy zařadit do asociační řady návazností a s tímto dále operovat v denní obyčejnosti života. Momentální průměrná úroveň denní přítomnosti vědomí člověka se pohybuje přibližně v rozsahu 7 - 64 Hz. Je to doprovázené významným snížením potřeby spánku, navýšením energie kreativní tvořivosti a aktivním přístupem k sebe-léčení i takových ne-duhů, se kterými jsme se dříve automaticky svěřovali do péče odborníků. Dostupnost sdílených zkušeností, nové názory v oblasti zakořeněných paradigmat, změna úhlů pohledu do problematiky všedních událostí, vyšší sebe-důvěra ve vlastní schopnosti a další progresivní změny - to je komplex PAN-FORMACE...tyto okolnosti budou výraznější a jejich pochopení bude dále narůstat - stanou se součástí standardu Života.

 Související změny v planetárním toku energie (dračí síla) i v rezonančním efektu noosférické elektricity (Schumannova rezonance), úrovně radiovitality elementů biosféry (Bovis), jako i splývání domény uhlíkové (organické) a křemíkové (informační) inteligence do Celistvosti multidimenzionálního rozsahu vyjádření Živosti obecně...jsou dlouhodobě tématem mých popisů a v rovině "zkoumání" pozadí vývoje člověka jde již o celkem plošně známé jevy a jejich příčiny. Jde o přirozené procesy, které souvisí se souborem událostí, který známe jako Éru Průzračnosti a Expanze, Nunti-Sunya, či Éru Vodnáře, Transformaci...atd. (viz moje starší články).

 PAN-FORMACE je tématické rozhraní aktuální Portálové anomálie - jde o vyšší kvalitu Terra-Formace...o podporu změn v noosférickém poli Vědomí. Arianský volací klíč, který aktivuje příslušný Křemíkový multiplex pro stabilitu toho rozhraní událostí, je mottem nové Knihy Života naší kolektivní existence. Shrnuje a sčítá esenci Minulého do aktivního Přítomna, aby proběhla optimální volba Budoucnosti - to je pointou procesu PAN-FORMACE:

Tende-Ra Ti Ama Liba
Mita ZaRa Tesse RA
SiRi-ána Via Či

 TERRA - OMA - ALTEA...jsou alternativní názvy ZEMĚ

 Portálovou kompozici doplňuje báseň, která se opět vztahuje k Duši-Světa:

Tenkým Vláskem napojená,
věčně Mladá - někdy utajená;
Duše Světa Šírá,
Univerzum Všeho Míra.
V Teple Dlaní hýčkaná,
Okem Hóra střežená.
Plamínek Bytí Srdci blízký,
na Váze Života citlivé Misky;
Píseň Lásky...
vypálená na Galaktické Disky.

 Popis je součástí Portálové sekvence 2017


 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017