Jdi na obsah Jdi na menu

Portál 911

 Rok 2017 bude o ZÁ-ZRAKU...celé řadě fascinujících událostí a jevů. Předpokládám, že jejich "zhmotnění" bude předcházet virtuální vjem a ten nebude lehké komplexně dešifrovat - tedy ne hned, ale až na základě dalších symetrických střípečků skládanky daného Příběhu, které budeme schopni zařadit. Založila jsem tedy tuto složku - pro onen prvotní pocit aktivace čehosi, co bychom jako ZÁZRAK definovat mohli a později (pokud přijdou další vodítka) i vstoupit do jeho informační zóny a načítat podrobnosti - především ty, které budou mít nějaký vliv na kolektivní vnímání reality....

 9. ledna 2017:

 PORTÁL 911 = kolizní faktor globálního charakteru.  

 Je jištěný "shora" - křemíkovými multiplexy podpory života na planetě a artefaktem prastarého arianského satelitu Black Knight = nástrojem, který je v současné době regulačním prvkem energetické stability sféry globálního vědomí. Koriguje emise vysokorychlostních adamantinových částic, které proudí z galaktického jádra do našeho Slunce a z něho do celé naší sluneční soustavy i k Zemi. Generuje moduly planetárních štítů, které následně křemíkové strukturální formace vytvarují do plazmických sférických objektů.

 Ilustrace tohoto procesu je zachycená v abstraktním vyjádření fotomontáže a doprovodného kódovacího klíče:

 Multiplex Šarka-Án patří do schématu nosné "jedenáctky", (je jeho "duší")....tvoří kostru planetární ochrany a optimalizuje datový tok do symetrie s momentálními možnostmi globálního vědomí lidstva.

 
Šarka-Án bia ki, sitea alta mia, čeka BOHEMI-KA

PS. Odkazy jsou jen pro ucelený pohled do tématiky - otevírají se v novém okně a není nezbytně nutné v nich zabloudit... :-)

Vlákno s konverzací k tématu na facebooku

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017