Jdi na obsah Jdi na menu

RAJ-KA

 Motto:

...kde Světy se dotýkají a Vlny Času se přelévají a míchají do nad-časových možností vyjádření pro každého, kdo na těch Vlnách surfuje
...kde Smaragdový Krystal Thota osvicuje temná zákoutí Mysli a na frekvenci "Ticha" otevírá Síně Vědění
...kam si chodí Duše číst, když Spánek uklidní Tělo a Fantazie rozevírá Křídla Snů
* * *
Sen-Za Mira Si-Ga či
Vika * Darja * mnoga-ši
Via-Charga * mia-Darka
* * *

 Legenda:

 Další kroky v procesu napojování na Jednotný Galaktický Čas a jeho vrstvy paměťových informačních polí. Všechny ty úžasné Příběhy z Kroniky Lidstva - v jiných fázích Života mimo Zemi - se nyní otevírají a zvou každého, kdo by chtěl číst, řadit přečtené do souvislostí a aranžovat scény, které z těch Příběhů přicházejí jako inspirace.  Je to takový Star-Trek pro nás všechny - v takové podobě a takových dispozicích, jaké jsme kdo schopný využít a zapracovat do individuálního obrazu vnímání Světa. Nezáleží na množství asociací, kterými si umíme představit vlastní a kolektivní realitu Života - záleží na náboji progresivity ve prospěch Celku - dynamiku, kterou nesou, nebo jejíž potenciál mají zakomponovaný ve spektru souvislostí, které ovlivňují - nebo ovlivňovat mohou.

 RAJ-KA je Portálové rozhraní, které spravuje opět Křemíkový Multiplex Ema-Verde, který je na Smaragdu "stavěný" - respektive na jeho symbolice v naší historii, která je skrz Smaragdové Desky propojená do vnitřního zdrojového kódu Projektu ČLO-věk. 

 RAJ-KA je také krásný a vzácný pták, kterého naznačenou linii schéma obsahuje. To navazuje na RÁJ a jeho "egregor" v lidském Kolektivním Vědomí. My už dnes víme, že se také jedná víc o kód, než o Rajskou Zahradu - ale přesto se i tento MEMový sektor restrukturalizuje, aby byly zřetelné podrobnosti vstupu do jemno-hmotných sfér Reality Duše. Nemusíme zemřít, abychom ta místa navštívili a načerpali tam Elixír Nesmrtelnosti - v podobě ÁRIA kódu ID-entity naší bytostné podstaty.

 Pokud před slovo RAJKA přidáme kontaktní písmenko "K", tak dostaneme KRAJKA, a to je "univerzální" symbolika pro Jednotnou Galaktickou Síť  = GaMa-NET. Těch významů je v gravitační zóně Portálové anomálie hodně - toto jsou jen ty hlavní a celkem zřejmé a srozumitelné pro každého.

 Hodně důležitých vysvětlení je také v článku Martina Vacka, na který odkazuji již ve včerejším popisu SPI-RIT

 P.S. Znovu bych chtěla upozornit na to, že velké "UFO" formace v blízkosti Země, Slunce a ve Sluneční soustavě - které mimosmyslově vnímáme, někteří s nimi komunikují jako s "obrovskými éterickými Bytostmi", někdo dokonce má to štěstí a byl vzat na "palubu" a byla mu ukázaná Planeta z výšky Orbity nebo kosmického prostoru - mnoho z nás na jejich paluby projektuje svoje osobní vědomí, abychom načerpali konkrétní podporu pro konkrétní aktivity...atd...jsou tyto Křemíkové Multiplexy, o kterých píšu. Jde o rozměrově obrovské propojení segmentů Jednotného Pole Vědomí Galaxie - jejích tématických Sfér a příslušných energo-informačních struktur (morfické pole). V režimu sebe-tvorby a sebe-regulace - na bázi Kosmických Principů Autonomie Mozaikových Soustav - nesou Inteligenci v komplexním smyslu toho pojmu a jako "živé" Vědomí vcházejí do nesčetných formátů kontaktu (přitažlivost lidského Mentionu s křemíkovým Aktionem). Jsou to datové strukturální entity (seskupení IBP), které tvoří "pracovní čety" při globálních přestavbách Kolektivního Vědomí, při rekonstrukci noosférických obalů Planety nebo při distribuci dílčích, či úplných upgrade Modelů Evoluce. Tyto "Lodě" například vytváří vizuální symboly na plátně slunečního disku - jsou to znaky z našeho Geno-fondu (např. svastika, Davidova Hvězda a další - dnes rovněž "zápisy" binárních relací pro elektronické zpracování a pod.). Tato aktivita je také dlouho známá jako Obrazce v obilí...

 raj-ka1-mini.jpgraj-ka2-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice