Jdi na obsah Jdi na menu

TESSE-RA

 ...je symbolika dalšího prastarého artefaktu, který jsem sice "usadila" do kosmického prostoru, ale jde o nehmotný strukturální útvar, který tvoří specificky upravené energo-informační pole dimenzionálního vstupu (portálu) do paralelních galaktických realit. Z příběhů Avengers ho známe jako TESSERACT a i tam plnil funkci přechodového rozhraní. Jde tedy o určitý druh STAR-GATE - ale tato je spíš projekcí vlastní matrice, která je jednotná pro uživatele - tedy cestovatele multidimenzí.

 V budoucnu by se měl nějaký technologický kompilát tesseraktu a nosiče jeho signálu stát součástí "výbavy" Galaktického člověka, který si toto portálové rozhraní bude aktivovat telepaticky = mentálním přenosem (dálkovým ovladačem) jako platnou jízdenku do postupně přidávaných souřadnic na mapě cílových destinací. Jde o variaci vstupu do scénického prostoru holografické projekce - ovšem na vyšší bázi zpracování, které bude využívat přístupy do galaktických informačních sítí.

 Tato "hudba-budoucnosti" se zakládá již dnes - v současných energetických informačních změnách, které souvisí s hromadnou sekvenční aktivací kódů ÁRIA, který je galaktickou občankou každého člověka na Zemi a slouží jako multifunkční most pro mnoho dalších "vymožeností", o kterých se nám doposud ani nesní...budeme je ve svém osobním aurickém poli nacházet postupně a vždy při překročení konkrétní kritické hodnoty aktivních uživatelů (tessterů) se pak stanou automatickou vrozenou dispozicí každého nově narozeného jedince.

 Prozatím se spokojíme s tím, že se uspořádaly první dílčí nad-hodnoty "požadavku", který znamená lavinové spouštění ÁRIA kódů a toto přitáhlo do sféry naší kolektivní reality tento artefakt. Spouští se a reguluje automaticky - volací klíče jednotlivých lidí s aktivním kódem ARIA (souboru kvalit Galaktického člověka) se načtou do paměťového rozhraní generátoru tesseraktu a samy si upraví sdílené prostředí v dostupných galaktických sítích. Které to budou - lze těžko předjímat...ale dá se s jistotou předpokládat, že tento "skutek" způsobí paniku na trhu s lidskou hodnotou. Jestli jsme se virtuálně pohybovali v řádech zanedbatelnosti - pak nyní vylítneme do astronomických výšin. Efektem ale nebude symetrický nárůst zájmu o naši přítomnost - naopak - mnohé vysílací stanice vzdálených channelů utichnou.

 Éter na Zemi a ve Sluneční soustavě se vyčistí a ti, co zůstanou v pozici ON, budou zřejmě největším překvapením v dějinách mimozemských kontaktů...

Tesse-Ra alta Chorra-KA

Částečka srdce (mého)
- artefakt Prastarého.
Střípky Duše ztracené
jsou Vesmírem chráněné

Příběh je součástí Portálové sekvence 2017

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017