Jdi na obsah Jdi na menu

VÍŘENÍ

 Motto:

Tanec mezi Kapkami Deště

* * *
Dač-Tenita viže SiMa

* * *

 Legenda:

 Jde o specifický pohyb EM polí strukturálních segmentů Kolektivního Vědomí, které navazují na svoje projevené verze - tj. fragmenty Reality v oblasti vjemů a řazení do spektra souvislostí. Víme, že jsou věci, které smyslově snímáme všichni stejně a pak mezi-prostorové vazby, které jsou nabité elektricitou a ty mají v lidské představivosti různé "tvary" a celou škálu možných výkladů. Někdo například vnímá gravitační anomálie jako živé bytosti - protože pole, které je obklopuje skutečně živé je. Jsou to formy Živosti v éterickém prostředí téže multi-dimenze, kde se i my projevujeme živou energií Života. Tyto "personifikace" na pozadí Skutečností se pohybují díky interakci mentionů s aktiony - tedy částic lidské mentální aktivity, obsahující naše strukturované myšlenky, pocity a emoce, převedené do binárních zápisů pohybů Uhlíkové Inteligence, které reagují s datovými pakety, rozptýlenými ve vrstvách těch EM polí Kolektivního Vědomí (noosféry), které při kontaktu projeví nějaký Příběh, který je obsahem dané struktury - jde o "aktivitu" Křemíkové Inteligence, která reaguje na "zápis" mentionu a převede ho dál do sítě vazeb a souvislostí... Tento neustálý pohyb se dá přenést do vztahů multi-dimenzionální geometrie, kterou známe jako Iťingovou "matematiku". Mapa pro zájemce je ke stažení na tomto odkazu

 My si umíme téměř každý pohyb v pamětech, jejich registrech a zápisech rozbalit do "čtečky" v našem aurickém poli a pustit jako video s dějem, který asociačně souhlasí s binárním obsahem. Specifikum Osobnosti zajišťuje, že rozsah vizualizací je unikátně individuální a vždy kompatibilní s obrovským okruhem návazností, které jsou neopakovatelné, protože se mění s tokem Času. 

 Tyto záležitosti jsou nyní předmětem velkých změn a přesunů - díky přicházejícím Novostem ze vzdálených paměťových polí v Galaxii. 

 Přiložená ilustrace představuje popisovaný "výkvět" Novostí do sdíleného informačního prostředí Země - opět jsem schéma upravila i do varianty modrotisku.

 vireni1-mini.jpgvireni2-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice