Jdi na obsah Jdi na menu

Zrcadlo Kozoroha

Úplněk v zrcadle Kozoroha

 je aktuálně velmi rozkmitané pole jednotné sítě sdíleného vědomí symbioticky žijících společenstev na Zemi a v záhybech jí blízkých vrstev života. Nervozita fibrilujících částic slunečního větru bude energií úplňku částečně korigovaná do snesitelných intencí - přesto bychom se měli připravit na vyšší citlivost v oblasti psychiky a tedy v reakcích na společenské vlivy. Jde o spontánní neovladatelnost různých výbojů a následného "sebe-obviňování" za unáhlenost a horkou hlavu. Čím je člověk emotivněji založený, tím prudší a "negativistické" reakce generuje... Měli bychom tedy být opatrní v soudech a v neuvážených krocích do oblastí, kde nejsme tzv. silní v kramflecích.

  Již 21 dní jsme "omýváni" energií ŠARKANA, je to složité období, během kterého jsme kolektivně prošli několika Portály aktivace hluboko uložených systémových schémat, která nás doprovází klikatou cestou tzv. Transformace = evolučním skokem do oblastí příznivějších formátů vyjádření. Snažíme se tlačit čas k vyšší rychlosti spádu událostí a skok nám připadá jako ve zpomaleném záběru projekce kritického manévru našeho zápasu o postoupení. Hustota informací i hustota atmosféry stoupá a my kopírujeme tu obecnou nervozitu z okolí. Někomu se mohou díky "chaosu" v přeskupovaných vrstvách globální paměti otevírat "staré" vzpomínky a ty mohou otevírat staré rány. Nic není samoúčelné a nahodilé - proto ty znepokojivé toky (i ú-toky) není dobré ignorovat, stavět jim hráze a mentální mosty, po kterých bychom se jim mohli vyhnout. Nepomohli bychom ani sobě, ani spektrálnímu segmentu souvisejících navazujících Příběhů. Události nás buď dohoní teď z předvídatelného směru nebo později v rezonanční vlně nespecifického charakteru, kde se můžeme jen vzdáleně orientovat.

  Současný trend mentální hyperaktivity bude i dále pokračovat a nejbližší horizont možné úlevy (po kratičké oddychové pauze dnešní noci) se rýsuje až na přelomu července a srpna. Mezi 31.7. a 31.8. - budeme postupně opět akcelerovat do další sluneční servisní fáze a než chytneme rytmus, tak si krátce vydechneme. Kdo má možnost vybít niternou energii do nějaké fyzicky náročné práce nebo sportovní aktivity, je ve výhodě. Mentální ekvivalent by musel být v řádech mimořádného zlomového objevu a to se asi každému nezadaří... signály ze vzdáleného zdroje nás ovšem k takovým metám budou stimulovat a my je budeme chtít vyslyšet a umět realizovat... Pro mnohé budou následné týdny a měsíce ve znamení přestavby - svého nitra, svého operačního prostoru i svého života obecně. Energie nesou obrovský kreativní potenciál a my jsme připravení ho přijmout a zpracovat.

SVĚTLO v dáli zří TEN,
kdo obklopen byl TEMNOTOU.
Jeho ZÁŘI SRDCE otevírá
a DUŠE vstříc mu NADĚJI vysílá...

JE-SMA ŽIARA DANA KI,
LIE-SIAMA PANAM BY.
PANAM-MALA MIA
KA-BIEMA JESTE SI. 

zrcadlo-kozoroha.jpg