Jdi na obsah Jdi na menu

O skvrnitosti Slunce...

 Před pár dny jsem vložila na Facebook příspěvek, který se točí okolo aktuální tématiky skvrn na Slunci, geomagnetických bouří a podobných úkazů:

 "...Zvláštním úkazem posledních dní je rozsáhlá skvrna na jižním okraji Slunce, která se zformovala v prvních minutách po půlnoci 1.1.2015. Následný výron širokospektrálního záření a emise částic jsou příčinou velké geomagnetické bouře, která dnes vrcholí (polární záře by mohla být viditelná i nad Českem) - jejím účinkům jsou vystavená citlivá elektronická zařízení a i my můžeme pociťovat velké "poruchy v toku síly"... 
Z neznámých důvodů však tradiční zpravodajské servery těmto událostem věnovaly mizivou pozornost a i na stránce Astronomické společnosti, kde jsou on-line běžící monitory souvisejících aktivit, je jenom stručně konstatováno, že úroveň geomagnetické aktivity dosáhla hodnoty STORM - ostatní monitory jsou buď vypnuté, nebo odkazy na ně nejsou funkční...
http://www.astro.cz/rady/ukazy/polar
Tyto kosmické události dokresluje kometa LOVE-JOY, která se letos stala klasickým prvkem vánoční a Tříkrálové tématiky:"
http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/podivej-se-tamhle-leti-lovejoy-nocni-oblohu-zdobi-jasna-kometa-20150107.html

 Tyto události ovšem doprovází mnoho dalších skutečností, které sice probíhají - ale opět je nesnadné o nich získat relevantní informace...to se týká především meteorického roje, který se blíží k Zemi a který čítá cca 80 objektů, které ale nejsou žádnými "drobečky" - jde vlastně spíš o asteroidy - a až do začátku dubna budou míjet naši planetu v nějaké ne příliš velké vzdálenosti. Podle tabulky v odkazu například dnes (12.1.) bude nejblíž objekt s názvem "2007EJ" - taky docela větší kousek... Zajímavostí je zřejmě přímá souvislost z naší mega-skvrnou na Slunci, protože je celkem pravděpodobné, že gravitační síla, kterou magnetické pole té sluneční skvrny generuje, ovlivnila dráhu pohybu inkriminovaného roje "kamínků"... Naše média jsou skoupá na slovo, ale našla jsem několik v angličtině, které to různě podrobně zmiňují - včetně těch konspiračně motivovaných :-)

 Některé zdroje se zmiňují o "zvláštním" chování objektů: 

"...Zainteresované vědecké skupiny na různých místech našeho světa jsou však navíc zneklidněny tím, že tyto objekty vykazují evidentní "inteligentní trajektorii". To znamená, že topologie dráhy jejich letu je odlišná od klasických meteoritů.Vědci uvádějí, že s podobným jevem se v doposud zaznamenané historii ještě nesetkali. Nejmenovaný zástupce "NASA" přiznal, že ve hře je zhruba jeden milion nezmapovaných objektů, o kterých nejsou známy žádné bližší informace až na to, že se aktuálně pohybují vnitřním prostorem naší sluneční soustavy. Jde o objekty, které nejsou pevnou součástí našeho solárního systému (viz například pás asteroidů mezi Marsem Jupiterem), ale jedná se o objekty, které do heliosferické oblasti pronikly z vnějšího Vesmíru.
Další zvláštností výše uvedeného svazu objektů je fakt, že některé z nich mírně změnily svou dráhu letu. Cosi podobného se
stalo s kometou "Lovejoy" (C/2014Q2), která se zároveň rozzářila do takové míry, že je nyní viditelná pouhým okem. Vědci samozřejmě intenzivně pátrají po tom, jaká síla mohla na výše uvedené asteroidy a kometu zapůsobit tak, že došlo k úpravě jejich letové trajektorie.
Někteří se domnívají, že za to může pozoruhodný výskyt masivní koronární díry, která se objevila v blízkosti jižního pólu Slunce . Pozoruhodná je i časová korelace v kontextu ceremoniální povahy jevů v archetypální rovině, neboť tento jev nastal v prvních hodinách dne 1. ledna 2015. Další zvláštností je přísná korelace tohoto jevu s explozí masivní sluneční skvrny označené jako "AR2253" s intenzivním výronem záření "beta", "gama" a "delta".

  Skvrny jsou rozsáhlé oblasti v magnetickém poli Slunce, které vznikají pohybem plazmatu na principu "samobuzeného dynama" a jako takové mohou ovlivňovat dráhy menších těles ve sluneční soustavě - z ezoterického hlediska jde o efekty kaskádového pohybu návazností v procesu, který obecně nazýváme Projekt Člověk (Projekt pro galaxii Mléčná dráha). V rámci tohoto globálního procesu jsou ve "hře" zakomponované i aktivace různých (prastarých) technologií, které jsou uložené na různých planetách soustavy a které programově vysílají energii ke spouštění "ochranných" prvků stávající integrity realitního pole. Slunce je mohutným zdrojem energie a většina impulzů, potřebných k progresivním změnám procesu transformace, tedy vychází z této naší centrální hvězdy. Obecně lidé vnímají, i přímo zaznamenávají, rovněž konkrétní mimozemské aktivity v blízkosti Slunce, Marsu i Země - některé souvisí s chováním entit, které dokážou "operovat" v naší fyzické přítomnosti, jiné jsou projevem změn v EM polích, která jsou tvarovaná dynamikou zpracování informací i pomocí naší mentální a emoční formy prožívání skutečností....

 Pokud budeme vycházet z předpokladu, že souhrnný organizmus galaxie - její pole života - je určujícím faktorem změn (u nás i celkově), pak zmiňovaný fenomén "inteligence" v chování některých těles uvnitř naší sluneční soustavy je celkem logickou součástí evoluce...jde o velké "scénické" proměny i v našich individuálních životních schématech.

 Kometa Lovejoy 9.1.2015  a nádherná formace "halo" efektu polární záře - rovněž z 9.1.2015

10395812_10152683476273505_7819177481195037920_n.jpg

 

 

 

 

 

10845864_940978792580686_5494054320119556067_o.jpg