Jdi na obsah Jdi na menu

Signál WOW

 Zdrojový příspěvek na Facebooku

 Sdílení tohoto článku na profilu Milan Knob mi připomnělo jiný signál z kosmu, který má obrovský význam nejen pro lidstvo, ale hlavně pro Českou republiku - jde o signál WOW a jeho geniální rozbor, který je dílem Ludvíka Tučka - celý postup jeho práce je shrnutý v knize "12 čísel z kosmu"...

 Okolnosti nedocenění jeho práce. ignoranci ze strany "vědeckých autorit", zaštítěných balvanem elitní rozhodovací skupiny Sisyfos a další trpké okolnosti shrnula Tonička Plíšková na svém blogu těsně po oznámení úmrtí Ludvíka Tučka v létě loňského roku.

 Již před lety jsem se k tomu rozboru celkem náhodou dostala přes svoje přátele ve skupině Wingmakers a pečlivě ho prostudovala - objevila jsem tam další "kódovací" sekvence - již v samotné interpretaci pana Tučka, který tedy signál nejen rozlousknul, ale jeho popisem otevřel obrovské informační pole, ze kterého lze čerpat množství vzácných symetrických asociací - co mají platnost a zařazení právě v současné době...pro mě osobně i pro kohokoliv dalšího, kdo se do studia ponoří = jde o multimediální nástroj poznání.

 Osobní stránky autora, kde publikoval svoje další rozbory po vydání knihy

 a citace z jednoho komentáře:

 "Podle autorových slov ani jedna z "vědeckých kapacit", se kterými měl co do činění, nebyla schopna vůbec, byť i jenom nahlédnout, pod pokličku tohoto tajemství. Zatím nikdo z těch, které kontaktoval, nepochopil obrovský význam a dosah informací, jenž jsou ve zprávě ukryté! Z těchto důvodů zůstává signál WOW pro vědce záhadou. Úžasné mimozemské technologie, které jsou obsahem tohoto poselství, není možno využívat hlavně kvůli krátkozrakosti, nadutosti, pýše, aroganci a školometství těch, kteří dnes nesou mocenské žezlo vědy."

 Zdrojový text citace

ray_of_wisdom_by_cesiumatom.jpg