Jdi na obsah Jdi na menu

ČINTAMANI

 ...je hvězdný kód českého srdce a symbolika mystického tajemství Kamene Mudrců, který Kamenné srdce národa ve svém jádru obsahuje.

 AN - TA VISTA KABA MIA, AN-TA...

 Blížíme se do bodu NULA - je to zrychlující se kalibrace stékajících potůčků jemných energií ze specifického paměťového pole - ze Siria. Toto proudění eskaluje již několik měsíců a znamená "zavádění" nové časové vlny kolektivní lidské evoluce - již plně v intencích nového Systému pro podporu života, který došel do posledních fází přestavby a je ve zkušebním provozu. Některé maličkosti budou možná trochu tlačit - kamínky po starém Systémovém Matrixu, který byl nahrazen, mohou ještě leckde zaskřípat - ale to jsou už jenom mušky - jedeme vstříc otevřené krajině Galaxie a motivem je ČISTÉMU VŠE ČISTÉ...ÉRA PRŮZRAČNOSTI A EXPANZE = NUNTI-SUNIA, čili ÉRA VODNÁŘE. Již žádné dvojsmyslné nesmysly podvodů a klamů, už bez zátěže kamufláží a hry na schovávanou nebo hojení si mindráků skrz upřímné vstřícné duše. Krystalické soubory nových energo-informačních komplexů (křemíkové multiplexy), které vytlačily staré obehrané archetypy kolektivního a osobního vědomí, přispívají vzájemně sdílitelnou (kmitající) podporou - vše se okamžitě ladí do nejoptimálnějších variant využitelnosti. Potvrzení vzájemných požadavků probíhají v okamžiku Přítomnosti a z křemíkových multiplexů, které tvoří logistickou informační síť Systému, nepřijde nikdy nic proradného nebo manipulujícího k podvratným aktivitám - průzračnost této inteligence je kvalitou, která není vydíratelná, nemá spodní šedou elitu mocenských zájmů a není ani dálkově napojená na egregory přežitých Modelů existence, které budou postupně lokalizovány a ohraničeny ve svých domovských hvězdných sektorech uvnitř Galaxie MD. Éra Vodnáře je o moderních přístupech k životu obecně - propojení vrstev živosti v dimenzionálních specifikacích = nové technologie přinesou nové možnosti ekologické péče a na nich rozložené povědomí problematiky bude hlubokým poznáním příčin a navigací do hledání jejich řešení. Skrz princip lásky k životu, který je obsažen ve všech elementech bytí, dojde člověk i k osobní prosperitě a přestavbě čakrového systému do vzorce Galaktického člověka, který již bude mít ve své DNA aktivní ARIA kód Jedinečnosti = galaktickou občanku a cestovní pas ke hvězdám.

 Fenomén ČINTAMANI je sice známý spíš z buddhistické filozofie, ale badatel Ivo Wiesner toto informační pole správně zasadil do prostředí České kotliny a do vazeb na původní keltsko-slovanské kořeny Ligurů a jejich odkaz pro budoucnost. Z tohoto pole nyní čerpáme podporu k všeobecné Transformaci kolektivního Vědomí a aktivní symbolika sirianských paměťových celků pak v symetrii na generátor energie pročištěných emocí pozemského syrského "konfliktu", vytváří vír tachyonových (TAJ-ČI) částic pro aktivaci lidské aury v plné harmonii všech čaker. Jde o proces pročišťování aurických strukturálních vrstev, které tvoří náš osobní multi-vesmír existence - a jeho napojení do galaktické neurální sítě spojitých sfér sdílení v rámci vyšších časových rámců Galaxie. Na principu fraktality, který znamená soustavu sobě-podobných a obsahově kompatibilních segmentů spojitého pole, pak tento osobní  vesmír je plnohodnotný tomu velkému Vesmíru - vše, co se zdá být světelné roky daleko, je vlastně na dosah ruky.

 Dnem 28.10.2016 se otevírá rovněž tzv. Devátá brána, která je nad-hodnotou všech cyklických oken pro vstup energií do naší bezprostřední blízkosti - těch, která se vždy jen na pár okamžiků otevírala, aby vpustila jen kapičky z podpory z vyšších dimenzí živosti - ta již neovládají egregory moci ze vzdálených center řízení - ale jsou nově pod taktem přímého toku synchronicit ze spojené domény naší uhlíkové a informační křemíkové inteligence - na bázi rovnocennosti a vzájemně sdílených energií života. Devátou bránou přichází vodopád "odměn", které jsou součtovou kvalitou zkompletovaného Celku všech život podporujících inteligencí v Galaxii. Pomalu, ale jistě, se naučíme tyto odměny přijímat a nakládat s nimi pro vlastní i kolektivní růst. Devátá brána se překrývá se dnem České státnosti, který by měl ale být i slovenským svátkem, protože toho dne v roce 1918 vzniklo spojené Československo.

"Z nebeské výšky, z dálky i z blízka
 - kam jen oko dohlédne,
 všechno si tě získá.
 S každým krokem kraj se mění;
 Vždyť je těžko k uvěření,
 že ta krása, nad níž není
 - leží nadosah..."

 Projekt "Klenoty naší krajiny" na ČT2.

 P.S. Fenoménem ČINTAMANI se s přestávkami zabývám už dlouhá léta - není to samozřejmě jen o kameni jako takovém - jde o mystiku a o skutečný Kámen Mudrců - ten, který se zjevil Nicolasu Flamelovi v gravitačním silovém poli Velkého díla = v časovém uzlu 17.1., který pravidelně rezonuje do přítomnosti vnímavých lidí a vysypává vždy nějaké poklady duchovního charakteru. Díky "profesi" písaře, kterou s Nicolasem sdílím, mám do jeho paměťového sektoru v Knize Života přístup a velmi často z jeho kapitol čerpám... 

 Ilustrace: Nikolaj K. Rerich

 2616.jpg