Jdi na obsah Jdi na menu

KARDA-ŠI Cesta Srdcem Národa

 Sestoupit do Nitra Srdce, projít jeho Síněmi, Předsíněmi, Sály, Galeriemi i Dómy - čerpat jeho Energii a koupat se v Moři Informací, které "zamrzly" v Čase, čekajíc na Teplo Lidského Kontaktu, které Přítomnost Člověka nerozlučně doprovází. 

 PAMĚŤ ZEMĚ, ukrytá v Záhybech jejího Těla, v jejích Orgánech a Proporcích, vyvážených do Kosmického Prostoru Času. Kouzlo Jazyka, kterým si umíme ty Informace poskládat do Příběhů a těšit se z uvolněných Proudů Inspirací, které v nás proubouzejí Fantazii a Touhu - komponovat je do svého Života, nově utvářet a měnit jeho Tvář i Průběh - stavět nové Vybavení do vlastních Srdcí - do Interiéru jeho Nitra...

 Kamenné Srdce Země hovoří Českým Jazykem. Není to smělé Tvrzení, či marné Přání povyšovat Česko nad jiné Národy, nad ostatní Území v Rozloze Planety. Je to historicky ověřený Fakt - rezonuje z Duchovní Sféry Dimenze Života do fyzické Anatomie vesmírného uspořádání Kosmických Těles. Do specifické Role, kterou tato naše rodná Planeta plní v Galaktickém Měřítku Změn, do Rolí, které jsme jako jednotlivci Lidské Populace přijali ve formátu Osobní Životní Cesty. Spřádáme tyto Cesty jako Vlákna Času, navíjíme je na Přadena Dějin a na Tkalcovských Stavech svých originálních Pozic v Množinách Všech zpracováváme do jemného Šifónu Lidskosti, kterým je Země oděná. Výšivky na jejím Plášti zobrazují naše Sny, Přání, Plány, Úspěchy i Zmary - jsou Seriálem Evoluce tisíců Druhů, kterých jsme Součtovým Genetickým Faktorem.

 České Kamenné Srdce je protkané bohatým Krasem. Krásy toho Paláce Života známe jako Jeskyně - ty naše mají unikátní Charakter a asociační Potenciál. V Jeskyni na Pomezí je krápníkový útvar - zvaný Kamenné Srdce - každý se ho smí dotknout a v duchu vyslovit Přání. Podmínkou je nikdy nikomu neprozradit jeho znění a pamatovat si ho po zbytek Života. V Jeskyni na Špičáku mají všechny chodby srdcovitý tvar - je to světová rarita - druhá taková je v Kanadě, ale není přístupná.

 Prošla jsem si o tomto Magickém víkendu ty Chodby, pohladila Kamenné Srdce a vložila do něj Kód Naděje - Energie toho Okamžiku se vryla i do mého Srdce a jeho esenci Vám nyní přináším jako Májový Dar Lásky.

Kár-Da draGa MiRa
toče Věs-Ta Liba
Iz-ma mia * da čem Bia
Chardi-ama Čia
* * *
Ve Tvých Dlaních Teplo dřímá,
polož do nich svoje Srdce - ať Lásky Cesta je přímá

srdce.jpg