Jdi na obsah Jdi na menu

REFRÉN

 Motto:

Landa La-La Tika Dycha
Chalma Nina vezdě Čika
á-Vista da-Jarma
da-Nova mia Šarga

* * *
...když Hudba Sfér rozproudí Energii Života
i Tam, kde bychom ho nehledali
...když její Rytmus rezonuje s Tepem našich Srdcí
a Síla toho Zvuku rozezní Srdce Země jako Zvon
...když Refrén Písně Věčnosti tiše hladí každé Slovo,
kterým se snažíme ten Zázrak popsat...

***

 Legenda:

 Refrén - nebo spíš takové malé ECHO - jako dozvuk Představení, které rozehrála Lví Brána. Představení o jednom dějství = JEDNÁNÍ - čili jedno-AKTOVKA. 

 Jde o soubor volacích klíčů, které jsou vložené ve spektru symbolů těchto několika pojmů - aktivují další toky Novostí pro potřebné změny ve vrstvách Kolektivního Vědomí. Jako noosférický efekt instalací nových částí v Systému Podpory Života budeme na některých místech Planety zítra svědky částečného zatmění Slunce, ke kterému se připravují různé akce. 

 Na našem území ale bohužel nebude toto Vesmírné Divadlo k vidění - přesto Dotek Stínu Země na Tváři Slunce souvisí se symbolem LVA a s jeho vazbou na Tachyonové technologie, které formou prastarých artefaktů, umístěných před dávnými Časy v Tělese Planety, usměrňují toky Aktionových částic (ADAM-ÁNTIN) s nákladem "stimulantů" pro aktivace "spících" částí naší DNA - a protože je tato součtovým "produktem" planetární Živosti, dotýkají se změny na buněčné úrovni veškerého organického Života. 

 Schéma tohoto "postavení" energo-informačních struktur v gravitační zóně Portálové anomálie navazuje na situaci včerejšího dne - kterou jsem publikovala pod názvem (C)ESKA-LACE

 Rovněž popis REFRÉN patří do skupiny témat Projektu Kamenné Srdce

 refren1.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice