Jdi na obsah Jdi na menu

SAN-ŠAJN

 ...nebo také SUNSHINE. 

 Je emise specifického gama záření ze Sluneční Korony, které "obohacuje" balíčky energo-informačního charakteru, které mimosmyslově přijímáme a v individuálních podmínkách každý sám pro sebe zpracováváme. 

 Poslední dny to pod povrchem "vře". Je to rezonanční efekt běžících procesů v jemných strukturách Kolektivního Vědomí. Hodně citelně to kolem sebe vnímám - lidé jsou podráždění, citliví na intonaci řeči nebo zdánlivý pod-tón nějaké poznámky, kterou vnímají jako narážku na cosi, co je frustruje a o čem nemá nikdo jiný ani páru. Není náhoda, že zrovna v tyto "kolizní" dny probíhaly v Česku volby a je dost vachrlatým faktem, že zabarvení a kvalita těch emocí se zakomponovala do aurického pole kandidátů na veřejné funkce. 

 Jde o kulminaci událostí, které souvisí s duchovním Srdcem Národa - s jeho zvýšenou aktivitou, která postupně rozvinuje nové Plátno Života. Schéma SAN-ŠAJN je prvním z celé série motivů k tomuto tématu - mám je ve většině rozkreslené. Obsahují moje osobní vhledy, kterými vnímám proces Transformace Kolektivního Vědomí pro kompatibilitu s novým Modelem Existence - Evolučním Modelem Magistra. 

 SAN-ŠAJN je stimulační svazek paprsků, které hladí rozptýlené paměťové segmenty a ty jejich vlivem rozkvétají do sdíleného prostředí člověka. Nesou vlny Novostí, které potřebujeme pro další posuny a času není nazbyt, protože slunečního svitu s podzimem ubývá, ztrácí na intenzitě a s příchodem zimy převezme dominantní postavení stříbrný svit Měsíce, který bude rozehrávat tisíce obrazů na krystalcích jinovatky. Toho můžeme být svědky už nyní - před ránem při vyjasněné obloze - i když spíš ve vyšších polohách a mimo světelné pozadí zářících měst.

 SAN-ŠAJN je také Dračí Moudrost (Saň-šajn) - a v tomto duchu bude Kamenné Srdce vykvétat a šířit prastarou Moudrost těm, kteří umějí naslouchat...

 san-sajn3-mini.jpgsan-sajn3-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice