Jdi na obsah Jdi na menu

VOR-TEX(T)

 Nacházíme ve velkém "víru událostí", který se roztočil v noci z neděle na pondělí (2.-3.9.2018) a stále nabírá na rychlosti a intenzitě rezonančních efektů - viz popis VÍŘENÍ a včerejší schéma Portálové anomálie.

 K tématu se mi přihlásil přítel, který se dlouhodobě věnuje aplikacím iťingového vrstvení do procesních map a tyto zpracovává na míru přímo do reálného prostředí řízení firem a společností. Dodal mi velmi podnětné zpětné vazby na to, co sama momentálně skládám v teoretickém obraze možností vývoje Událostí v Čase a jejich vlivu na Transformaci Kolektivního Vědomí. Bylo by škoda se o ty podněty nepodělit - v odkazu je skica, kterou jsem k tomu nakreslila - kdo se orientuje v problematice toku Novostí do spojité zóny zemské noosféry, tomu to možná pomůže pochopit některé souvislosti. V podstatě jde o doplňující schéma k tomu, kterým Honza Koňas ukazuje směry energo-ingormačního toku u Galaktického ČLO-věka.

 Symbolika VOR-TEX(T) obsahuje vodítka do pohybu v EM-polích struktur Vědomí a tím ke změnám v archetypech, které udávají charakter našemu chování a tím ovlivňují tvářnost jednotlivostí v reakcích, které pak následně tvarují průběh a dopad událostí v naší realitě. Jsou to specifické změny orientace při vnímání a prožitcích - které nás posunují do postavení "méně důležitého" osobního aspektu v daných událostech = je to vystoupení ze sebestřednosti, překročení vlastního Stínu a rozšíření zájmu na široké okolí v zóně našeho pohybu. Kohokoliv potkáme, dokážeme mimosmyslově "oskenovat" a procítit jeho emoční obraz v aurickém poli - prožít s ním jeho radosti, bolesti, trápení i očekávání...a najít vhodný formát kontaktu, pokud ucítíme volání o pomoc nebo potřebu aktivní účasti. Ti, kteří potřebují podat pomocnou ruku, volají někdy "hlasem", který je nám nepříjemný, považujeme ho za nepatřičné chování nevychovaného člověka, který je se vším věčně nespokojený a nic mu není dost dobré...atd. Jedině procítěním jeho projevu můžeme nahlédnou pod skořápku, kterou opevnil svoje Srdce a zahlédnout Rány, které skrývá. 

 Obecně vzato - proměnou prochází naše cítění - sociální, komunitní - to, které nám podává podklady pro zájem o druhé, potřebné - o ty v obtížných životních situacích.... Lidskost v široké škále projevu...

 vor-tex-t-mini.jpgvor-tex-t1-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice