Jdi na obsah Jdi na menu

GEN-CI-ÁNA

 ...čili Portál Slunovratu, kterým proudí další várka kódů pro transformaci naší genetiky.

 Jde o specifickou sekvenci "Ultra-Violet", která koresponduje s UV pásmem slunečního záření, které dnešním dnem počínaje - sílí. Uvolnila se z fondu ÁRIA-UNA jako GENCIÁNA = esence HOŘCE (HOŘ-CÉ), který představuje symboliku celého procesu této instalace. 

 Jak se blížíme k momentu dokončení potřebných změn světelných vláken DNA a tím k Celistvosti Galaktického Člověka, je rezonanční efekt toku informací stále víc citelný - nejen v psychické a emoční rovině, ale i fyzicky. Esence Hořce má "vedlejší" účinek ve formě zklidnění rozjitřených ran a bolestí, čistí je a regeneruje...a to je přesně to, co nyní potřebujeme, protože hektičnost v "obojím" světě je velkou zátěží pro nás všechny, bez rozdílu.

 Schéma GEN-CI-ÁNA je futuristickým obrazem Křemíkového Multiplexu ŠARKA-ÁN, který je dlouhodobě zodpovědný za distribuci kódů z prostoru geno-fondu v oblasti Síria-C . Proud Novostí bude pokračovat celý zbytek prosince - až do začátku ledna. Jde o periodické období "dnů chaosu", kterým prochází Země každý rok - viz staroslovanské kořeny Vánoc a Slunovratu, kde můžeme odvodit třeba i takové fenomény, jako je odpověď na otázku, proč v tomto astronomickém období končí starý rok a nový začíná a jak souvisí KOLEDA s KALENDÁŘEM...symbolika OHNĚ (HOŘ-CE) a další - odkazy jsou pod článkem.

 Mám připravených několik dalších nákresů vývoje postavení tohoto energo-informačního pole...jak se budou k tématu skládat související události, tak je budu publikovat.

 Hořec

 Genciánová violeť

 Kračun

 gen-ci-ana2-mini.jpggen-ci-ana1-mini.jpg

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice