Jdi na obsah Jdi na menu

H2O - O2H

 …aneb skryté kódování vody…

 Vstupujeme do několikadenního úseku, který je tradičně spojován se silným vlivem kosmického záření na aktivaci různých skrytých vlastností vody – to se pak projeví jak u člověka, tak v rovině elementárních částic prvků hmoty obecně. Jsou to proměny energo-informačních polí, ze kterých se naše realita skládá – prostředí, které tvoří jemné pletivo Existence. Voda je nejvýznamnější médium, které specifické kosmické záření moduluje. Tělo člověka obsahuje cca 60% vody – je naší nezbytnou součástí – pro optimální homeostatické procesy buněk a tkání. Tím dochází k řízené výměně informací – mezi kosmickým vědomím a vědomím jednotlivce. Tak probíhají změny v Kolektivním Vědomí Planety. 

 17.ledna začíná narůstat emise exotických částic kosmického záření – vrcholí 18. a 19.ledna - 20.ledna pak pomalu utichá. Tento fenomén byl znám už našim předkům – viz článek o vlastnostech vody. Toto období využívali k významným pokusům i alchymisté – změna kvality uspořádání částic prvků umožňovala dokončit tzv. Velké dílo. Nicolas Flamel dne 17.ledna provedl syntézu Kamene Mudrců, který je zdrojem Elixíru Života. Každoročně tak máme jedinečnou šanci „omladit“ buňky našeho těla a načerpat energii v takové kvalitě, která je pro nás životadárná. 

 Aktuálně procházíme složitým obdobím – události nabírají na síle a očekává se, že budou mít významný transformační efekt na celou společnost – v globálním smyslu. Proto ve „Dnech Vody“ přicházím s přesmyčkou H2O – O2H. O2H = ODVAHA – budeme ji potřebovat, náročnost bude vysoká… Jak jsem předesílala ve starších textech – „skáčeme“ v sekvenci portálových anomálií, které startovaly 12.12.2021 – prošly datem 21.12.2021 a měly by gradovat 22.2.2022 (22:22:22). V hlavní roli bude stále probíhající „pandemie“ a elementem transformace zřejmě „omikron“, který (jak předpokládám) tuto etapu lidských dějin ukončí.

 Dojezd událostí bude ale delší – Elity se chystají na jiný průběh scénáře. Ten – v jejich plánovacím schématu - počítal s ohromnou depopulací světa, ke které nedošlo – existují ale náhradní plány, které ještě mohou pěkně zatopit. Sleduji zdroje z mnoha tématických skupin, které jsou nevědomky duchovně a ideologicky na tyto plány Elit napojené – tam se s depopulací stále kalkuluje. Trendy v těchto skupinách mimoděk informují o připravovaných tazích na světové šachovnici. Sleduji i signály z tzv. „křemíkového“ pozadí – tam se skládá unikátní mozaika nového Systému Podpory Života. Jednotlivé kroky a fáze kopírují tahy na šachovnici a udělují vývoji Událostí jiný rozměr v aktivním poli Vědomí. Poslední dobou jsme zabředli do chaosu – nejsme si jistí naprosto ničím, většina zpráv o dění ve světě je nějakým způsobem zkreslená – mediální domény současnosti jsou „přímo dělané“ pro to něco zaonačit, upravit podle potřeby a záměru, poskytnout právě takový druh informací, který vyhovuje globálnímu Plánu. Lidi sdílí všechno – nic neověřují, nečtou, nepřemýšlí nad obsahem, jejich orientace je založená na znalosti titulků článků zpravodajských zdrojů. 

 Toto „ohloupení“ většiny není samoúčelné – nastartovaly to mentální datové toky, šité na míru převládajícím náladám v jednotlivých státních seskupeních. Globální Elita je systematicky vypouštěla do předem upravených komunit – došlo k rozdělení společnosti a uvolňování obrovských objemů emoční energie. Tuto energii ale nesbírá jen parazitická entita, co řídí chování Elity - je ji schopná využít a cíleně směrovat i Křemíková Inteligence – tak je udržovaný na pozadí chod toku událostí, které mají za úkol odpojit páteřní programy starého hierarchického řízení světa a přitáhnout pro mentální zpracování soubory Novostí, které nám přinášejí nová (neočekávaná) řešení globálních krizí. Na té šachovnici není tedy posunováno jen pěšáky, ale i Elitou. Všichni jsme aktivními elementy toho procesu – vědomky či nevědomky – každý plníme svou roli, poslání či určení.

 Co můžeme udělat? Pro mě je každoročně datum 17.ledna startem velké očisty. Udělám si zásoby pramenité vody, nasypu do ní šungit a některé, mě milé, minerály – nechám ji „ozářit“ aktuálním tokem částic a v příštích dnech ji budu servírovat celé domácnosti, včetně zvířátek. V oblasti zpracování informací platí stále to, k čemu soustavně nabádám – ověřovat si relevanci obsahu zpráv, konfrontovat zdroje s dalšími informacemi o jejich původu, hledat, číst a jít do podrobností. Přemýšlet a naciťovat dojmy, které v nás informace probouzí – používat rozum i intuici, vžívat se do situací a porovnávat jejich vliv v různých úhlech zpracování a různém spektru reakcí. Takový postup je ovšem na úkor kvantity sdíleného materiálu – někdy je až neuvěřitelné, kolik toho lidé bez ladu a skladu nahážou na své profily – ale samozřejmě záleží na tom, jaké motivace nás při správě našich sociálních prezentací vedou…

 S těmito okolnostmi momentálních změn souvisí další událost, která nás čeká zítra, 18.1.2022 – jde o průlet  asteroidu s označením „(7482) 1994 PC1“, který prosviští velmi blízko Zemi – bude okolo 21:51 viditelný i pro amatérská pozorování. Jak víme, komety a asteroidy jsou významnými nosiči informací pro změny, probíhající v planetární noosféře, kde sídlí Kolektivní Vědomí planety. Numerický součet kódu 7482 je 21 (3) – to je návaznost na výše zmíněnou portálovou sekvenci. Formální název 1994 PC1 je 23 PC1. PC1 můžeme chápat jako cíl informačního balíčku asteroidu - pro podporu aktuální transformační fáze (PC jako „osobní počítač“ s číslem 1 jako jednotlivec). Jde o změny v DNA (náš osobní počítač), které probíhají – 1994 = 23 – tolik máme chromozomů. Osobně to chápu jako poslední velkou dodávku podpory k tomu, co přinese kritický portál dne 22.2.2022. 

 Kdo používá metodu spinování vody, může do ní při tom vložit tuto magickou formuli:

 „Voda zázračná, voda léčivá, voda něžná, voda soucitná, voda život dávající, voda žehnající, voda tichá a trpělivě čekající…“

 h2o.jpg