Jdi na obsah Jdi na menu

MAGNE-TIKA

 …čili přitažlivost Hmoty a Ducha…

 MAGNETIKA je disciplínou Metafyziky (INFONIKY) – zabývá se propojováním elektro-magnetických a energo-informačních polí v zóně působnosti Kolektivního Vědomí Lidstva.

 Aktuálně procházíme řadou Portálů, které se „nahustily“ těsně na sebe a během příštích několika dnů splynou do jedné velké gravitační anomálie, která ovlivní mnoho procesů v přestavbě našeho Kolektivního Vědomí. Vrcholit by to mělo okolo 2.února, kdy dojde k unikátní zrcadlové symetrii data a roku (0202-2020).

 Mám k tomuto tématu sesbíráno moře poznámek a rozpracované tři obrázky – náhledy přikládám pro orientaci v daných okolnostech – v příštích dnech z toho seskládám podrobnější popis. Prozatím se rozhlížím, jak tento moment „klasifikují“ ostatní informační zdroje a sbírám zpětné vazby. Zdá se, že se očekává velká podpora „andělského“ typu (RA) – všechny dny měsíce LEDNA (ANDEL) jsou tomuto tématu tradičně zasvěcené – takže žádné překvapení. 

 Myslím ale, že ta tématika bude trochu jinde – jde o úvodní motto = „přitažlivost Hmoty a Ducha“ – proces, který probíhá v harmonii obou složek kosmického éteru – tj. PAN a RA – jde o fúzi základních inteligencí (dračí a andělské, křemíkové a uhlíkové, meta a ori, „božského dechu“ s „dechem Času“…atd). Souhrnný pojem LÁSKA je sčítá dohromady způsobem, který dává projevenému Světu Sílu se měnit a vyvíjet, existovat… Proto je zde cítit velká proměna (modulace) Časové Vlny, která navazuje veškeré Události, kterých jsme ve všech vrstvách (dimenzích) součástí. Jsou to návaly stimulací, které s různou intenzitou všichni pociťujeme – každý ve vlastní stopě, osobní perspektivou vjemů. V mém „geometrickém“ skenování pozadí dějů jde o rotaci, kmit a pulsaci v jednom kroku (okamžiku). Vše v taktu „raz-dva-tři-pauza….raz-dva-tři-pauza…“. Jako když se hodinové pérko svinuje a rozvinuje rotací, přitom pulsuje prostor, který zaujímá a díky tomu pohybuje kyvadlem Času (sem-tam, dovnitř-ven, vpravo-vlevo…). V nanosekundách pauzy pak příjem a výdej energie, nasycené datovou podporou pro náplň toku Událostí Časem a Prostorem.

 Je to abstraktní vjem – souvisí s aktivitou srdeční čakry a „formováním“ rozhraní, které nazýváme KORUNA SRDCE. Jde o jeden z důležitých aspektů přechodu do fáze Galaktického Člověka (PRIMA GALAKTIKA):

...za Závoji mlhy dřímá, 
Skvost tajemný tiše skrývá. 
Melodie zvláštní, jedinečná, 
probudit ji může ze Sna. 
Spustí Vodopád Záblesků, 
lomí Světlo tisícem Odlesků 
v Portálu Vír vytvoří 
a Koruna Srdce se vynoří...

img_0972-3-mini.jpgimg_7337-mini.jpg

img_7339-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice