Jdi na obsah Jdi na menu

TO-A-LETA

...Mag-Ba liše Danta Via...

 Jestli vás k tomu napadla příslušná asociace, tak ano - je to právě TO-A(také)LÉTÁ - protože jde hlavně o jeden z Křemíkových Multiplexů, které se podílejí na distribuci energo-informační Podpory pro Transformační procesy, které probíhají v zóně Kolektivního Vědomí Lidstva - tedy zde, v zemském noosférickém prostředí.

 Jde o Multiplex FÍ-ALKA, který funguje jako čistící zařízení - tedy nepředstavuje v asociační oblasti jen onen "WC-aspekt", ale spíš "toaletu" v obecném smyslu. Odsává zbytky segmentů rozpadajícího se starého systémového matrixu a tím zbytky vláken, která držela frekvenční cestou tento silový kompakt ve funkční pozici. Jsou to vlivy parazitických mimo-dimenzionálních entit, co se odpojuje ze zóny Kolektivního Vědomí Lidstva - manévr, který plošně uvolňuje jeho Expanzi do širší oblasti Kosmické Mysli - čili do Jednotného Informačního Pole Galaxie. 

 Jak se to projevuje v realitě...? Je to opět individuální - mě například z minuty na minutu došlo, že množství dokumentace, kterou jsem o fenoménu projevu parazitických entit na Facebooku a internetu vůbec po léta shromažďovala - za účelem jeho studia a další možné publikace - je již bezpředmětnou a uzavřenou etapou mých badatelských zájmů, že prostě překročila kritickou mez. Mám tolik podkladů, že není již třeba věnovat této oblasti pozornost - tedy ani energii. Nějak takhle podobně (podle osobního zaměření) se to projeví postupně u všech ostatních lidí - někdy spontánně a plynule - jinde dramaticky, s pocity obrovské ztráty nebo dokonce křivdy z prostředí boží přízně, na které byly/jsou statisíce jedinců přímo mentálně, citově či existenčně závislé. Není to zlomový aspekt - bude to opět nějaký čas trvat, než se to překlopí a usadí. Záleží na naší ochotě přijímat Novosti, které nás přímo navigují do Nové Systémové Podpory Života...a do soustavy vesmírných sfér, které ve svých popisech označuji jako Evoluční Model Magistra a znamená Nové Cesty, Hodnoty, Obzory a Mapy Pohybu v intencích osobní i společné zóny Bytí - ve vrstvách Multi-dimenze Živosti - platformě jeho možného projevu a vyjádření. 

 Kódování Komplexu FÍ-ALKA a jeho TO-A-LETY je tedy orientováno na tyto očistné a úklidové prostředky (v přeneseném smyslu).

  V symbolice nalezneme řecké "Fí", které není jen značkou pro "zlatý-řez", který souvisí s posvátnou vesmírnou geometrií struktur sebe-organizace, ale také symbolem našeho "Vyššího-Já"....zlaté (stříbrné) FÍ, které představuje Bytostné Jádro - Centrální Jiskru (Bod) nejen vyjádřeného Člověka, ale živoucí Bytosti obecně. 

ALKA je mořský pták = symbol Svobody 

LAKA je Jezero - Zrcadlo Realit a Zdroj Živoucí Síly - Nulový Bod (JE-ZERO)

All-KA je komplexní Duše = Lidská Bytost v Celistvosti Bytí

Fialka a její aroma je symbolem "luxusnosti" prostého Života, spolu se sněženkami je tradičním dárkem z Lásky (ještě před tím, než tuto tradici vytlačil Valentýn)... 

Fialová barva je symbolikou spojení Inteligence Života s Inteligencí Ducha (Uhlíkové a Křemíkové formy Vesmírných elementů Bytí)

 Jsou tam další možnosti a variace - jako u každého Multiplexu, který organizuje energo-informační proud Novostí = jedná se o multifunkční "zařízení".

 Přiložené schéma je inspirované mým osobním souborem vjemů - představuje také "toaletu" - ale v té verzi zrcadlového stolku, který bývá součástí vybavení domácnosti. Tato poloha má zas pro mě velmi bohatou symboliku, za kterou vidím ty globální procesy na základě principu fraktality (jak nahoře, tak dole, Celek v každé části...).

 to-a-leta1-mini.jpgto-a-leta-neg-mini.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice