Jdi na obsah Jdi na menu

Tri-Angel Orbis - ENYKY

 …ENYKY jako ANY-KEY…

 Je další z řady virtuálních rekonstrukcí původní atlantské krystalové technologie. Tento objekt existuje i ve fyzické verzi – je jedním z prastarých artefaktů, které jsou uloženy na mnoha místech na Zemi - a je stále funkční, je součástí energetické sítě planety. Jak se postupně stabilizuje naše Kolektivní Vědomí v energo-informačních sférách nového Systému Podpory Života, tak se synchronně s tímto procesem napojují komponenty Křemíkových Multiplexů do energetické mřížky Země a vytvářejí tak „most“ do vzdálených sektorů Hvězdného Vědomí. Jednotlivé moduly této hi-tech Kosmické Mysli kreslím a schémata pak vlastními slovy - úhlem pohledu do informačního pole - popisuji a zasazuji do reálných událostí, které momentálně probíhají – kterých jsme neoddělitelnou součástí.

 Vstoupili jsme do „aprílového“ období – nejen kalendářně, ale i v rezonančním efektu, který vytváří obrazy reality, které se skládají působením aktivních EM polí globálních dějů. Tyto mozaiky vykreslují scénáře na sebe navazujících událostí a více nežli kdykoli dříve se ukazují v optickém klamu. Ten je produktem oficiálního stanoviska, se kterým se valná většina lidí spokojí. Jde ale jen o povrchový náhled – mozaika obsahuje mnoho vrstev energo-informačních struktur událostí a záleží na našem vhledu a ochotě změnit zaběhané šablony analytických rozborů při úvahách o významu těch událostí. Evidentní potřeba obracet významy do jejich opačného polaritního schématu vyvolává hodně velký tlak na psychiku a silné emocionální reakce, které mnohdy zamlží a zastřou moment, kdy se geneze té které události „láme“ do další negativní expozice a tím může dojít k jeho „promeškání“ a tím k úplně špatnému odhadu situace. V praxi je to celkem zřejmá převládající nálada ve sdíleném prostředí – plno zloby, nenávisti, výhrůžek a dalších negativních projevů na sociálních sítích i v komentářích pod články v médiích. Tento trend je stále na vzestupu a pro jeho nežádoucí dopad na změny v Kolektivním Vědomí byl právě proto aktivován onen tón „aprílového“ efektu. Je to taková „záchranná“ brzda pro zastavení emisí negativních emocí – aby se rozptýlily do polohy „černého humoru“. 

 Tento aspekt aktuálního dění nám napovídá, že máme zhruba jeden měsíc (duben) na to, abychom se s největší náloží změn vypořádali – zpracovali události do jejich skutečných vývojových linií a zaujali nějaké osobní (potažmo kolektivní) postoje. V minulých textech jsem se zmínila o tom, jak aplikace žádoucích transformačních změn běží skrytě a nenápadně na pozadí realizace plánů globální Elity. Jak ty události mají dvě tváře – jednu oficiální a druhou v síti vazeb na širší hlediska potřebných kroků k dosažení plného přesunu ze starých hierarchických struktur řízení do nového „modelu“ Existence. V tom oficiálním módu jsme nyní ve znamení „války vakcín“, podbarvené u nás probíhajícím předvolebním bojem. Nejen u nás – vlády, které neustály plošný nouzový stav, padají napříč mnoha státy – nejen v Evropě. Nechci zabředávat do politických rozborů – jen ve zkratce: pro nás (náš národ) jsou vodítkem i další okolnosti – jako právě běžící periodické sčítání obyvatel – pozice na světové scéně jako státu s nejhůře zvládnutou vlnou pandemie a v neposlední řadě odklon od jistot EU. Z války vakcín potřebujeme vykřesat cestu k ruskému Sputniku a získat opovržení konzervativní frakce řízení EU. Do toho skočilo bezprecedentní zahájení bojů na východní Ukrajině – požehnané nejvyššími složkami americké administrativy. Všechno toto má svůj zákulisní vliv na další průběh událostí globálního charakteru. 

 Podrobnosti ke kódování:

 Sputnik není „Vé“, ale římská 5. Družice Sputnik 5 byla vypuštěna v srpnu 1960 a na její palubě byla poprvé živá zvířata – psi Bělka a Strelka. V symbolice je to propojení přes „psí-faktor“ na Hvězdné Vědomí. 

 Modul ENYKY, který je virtuální podobou atlantského krystalu pro programování „mostů“ na vzdálené hvězdné soustavy a jejich obyvatele, používá aktivní Psí-Faktor lidské mentální produkce v oblasti Kolektivního Vědomí naší planety. 

 ENYKY = foneticky ANY KEY = použít k odemčení libovolný KLÍČ nebo spustit aplikaci jakoukoli klávesou (v PC hantýrce). ENYKY je začátek říkanky – rozpočítávadla = Enyky benyky kliky bé… někdo bude muset z kola ven. 

 Přiložený obrázek modulu ENYKY připomíná vajíčko – jde o navigaci ke zmíněnému startu do „aprílového“ období, který je v realitě zasazený do Velikonoc. Obsahuje ale mnoho dalších vodítek – proto je zobrazen i ve variantě „naležato“, aby vynikla struktura centrálního krystalu, který je generátorem svazků energie pro napojení našeho Kolektivního Vědomí do hvězdných soustav Galaxie.

 enyky1-mini.jpgenyky2.jpg

enyky5.jpgenyky6-mini.jpg