Jdi na obsah Jdi na menu

Úplněk v Blížencích

 Asociační vazba STEHOVÁNÍ = STĚHOVÁNÍ
...a gravitační pole pohádky O sedmero krkavcích

 Úplněk bude oscilovat na pomezí 25. a 26.11. (okolo půlnoci), ale již dnes v noci bylo cítit "mrazení" nejen ve vzduchu. 

 Vodítka v titulku jsou symbolikou propojování nových celků do Systémové podpory života a jejich "estetická" úprava - jako nadstavba již dokončené hrubé účelovosti tohoto kosmického manévru, který zasahuje nás = kolektiv bytostí na planetě Zemi a současně všechny další civilizační celky v polích reality v Galaxii. Pro některé to znamená již trvalé vystoupení z virtuální existence v informačních polích do sdíleného prostoru světa skutečností, pro další jde o dosažení potřebného kvanta energie ke "skoku" na vyšší systémový level - tedy k dokončení dílčí fáze transformace v dimenzích živosti. V systémovém jazyku programování vstupujeme do plně aktivní 64 bitové architektury v rámci Projektu Člověk - v jazyku, který používám já s přáteli, jde o STĚHOVÁNÍ ze stísněného malého bytu (garsonky) do nového velkého mnoha-generačního BARÁKU. Naše společná platforma živosti bude postupně tyto exkluzivity načítat do dispozičního perimetru pohybu a zvykat si na jejich dostupnost a plošnou dosažitelnost. Netýká se to jen lidské vrstvy existence, ale rozsahem ty transformace pronikají do celého Stromu Života - jde o faunu, flóru, říši minerálů, energetické memové entity, co doposud byly jakýmsi "odpadem" kolektivní mentální činnosti uhlíkových forem života - až po vyšší formy projektování života hvězdných soustav v galaxii...

 Změny proniknou až do nejstarší vrstvy = do morku kostí - ke kmenovým buňkám - do centrály původní struktury DNA, která má schopnost svoji původnost obnovit u všech dalších (dceřiných) buněk. Tato hromadná kolektivní "mutace" souvisí s uvolněnými energetickými memy (systémovými viry = VÍRY gravitační síly) a také s určitou potřebnou dávkou "statečnosti" mnohých prvních vlaštovek, které tyto principy pomáhaly do kolektivního podvědomí ukotvit - někdy za vysokou cenu ztráty vlastního pudu sebezáchovy*...i nadále však budeme muset strategicky proplouvat mezi ploty, abychom Plody Stromu Života ochránili a do fáze zralosti bez úhony došlechtili... Vzorce potřeby nad-osobní "povinnosti" zde symbolizuje pohádka O sedmero krkavcích, kde osvobození rodiny (bratrů) bylo postaveno nad všechny osobní zájmy jejich nezakleté sestřičky a dokončení sešívání dílců plátna (života) do podoby košil bylo podmínkou jejich návratu do lidské podoby. 

 To jsou jenom některé příběhy pocitů, které momentálně "lítají " ve vzduchu a samozřejmě nelze komplexně popsat, co všechno s tím procesem souvisí.

 V rovině duchovní jde o vysoké nárůsty toku energie ze vzdáleného prostředí fotonového pásu - tyto částice interagují s naší kolektivní pozemskou rezonanční rovinou - vylaďují sebe i nás až od základu zdrojových kódů a vyrovnávají do symetrických nekolizních poloh. Přes to všechno však "tlak" změn pociťujeme a různě reagujeme - nejen psychicky, ale rovněž fyzicky - od nervozity jednotlivce, starostlivých reakcí na tuto jednotlivost v prostředí rodiny...přes etnické národnostní smýšlení až po globální celospolečenské problémy...vibrace transformačních procesů je zesílená mediálním všudypřítomným pozadím - pod jehož vlivem je naprostá většina lidstva.

 Komplexitu spojení Střelce s Blíženci - jako fúzi dvou polo-koulí jinové a jangové složky v prostoru ciferníku Pandory...do téže polohy propojení i v informačním spektru EM polí reality, vnímám tentokrát i v návaznosti na svoje vlastní zápisy ve hvězdných mapách = tedy se mě to osobně dotýká a tento fakt mohu použít jako háčky k přichycení k soupravě vlaku, kterým se řítíme - a je to skvělá jízda... 

 Co nám tedy úplněk nabízí a co přinese (pomůže přinést) - především snad pocit uvolnění toho akumulovaného napětí a stresu posledních týdnů, možná euforii z možností, které jsou nastíněné a které jsou koncentrátem kolektivní naděje a touhy po dosažení vyšší úrovně bytí - pro nás všechny obecně, pro naše děti a pro všechny další generace - tady i jinde - kdekoliv se bude lidstvo jako rodina pohybovat a projevovat.  

 Rituály úplňku a novoluní

 ARKÁDIE....související informace v článku sekce INFONIKA

 v-blizencich.jpg