Jdi na obsah Jdi na menu

Anděl Moudrosti

 Moudrost netkví jen ve výši IQ, EQ či objemu tzv. "zkušeností" Duše. Je kvalitou, kterou se projevuje Inteligence Života obecně a hodnoty, kterými je "měřitelná", nemají v základu žádné polarizační znaménko. Jde o čirou energii Ducha Existence, kterou známe jako esenci Inteligence Zdroje. Jde o primární tvořivou sílu, která je obsažena ve všech věcech. Jsme její nosiči, správci, strážci, provozovatelé i majitelé - skrz ni projektujeme kolektivní realitu Bytí - i vlastní pozici v jejím rámci - s konkrétním schématem přínosu ve prospěch projeveného Celku. 

 Expanze energie Ducha lidské inteligence – v podobě Anděla Moudrosti – je tradičně spjata s datem 17. ledna – symbolizuje ji Kámen Mudrců a alchymický způsob práce s Magií tajných nauk, které v současnosti vnímáme spíš jako mystiku kvantového pole. Toto pole fantazie představ a virtuálních modelů jejich realizace je dnes mimořádně silné a proto dostupné pro načerpání inspirací a nápadů ve všech oblastech našeho snažení.

 Symbolické je pro tuto příležitost i zpřístupnění korunovačních klenotů, které byly kdysi pečlivě vybrány pro svůj mystický účel právě pomocí znalostí magie tajemných sil prvků, obsažených v kamenech, které je zdobí.

 andel-moudrosti1-mini.jpg