Jdi na obsah Jdi na menu

AQUA LI-NEA

 Motto:

...když roztaje Jinovatka Kosmického Chladu a sprchne do Vlasů
...když prastarý Artefakt ožije Rosou Svítání a do Ticha vstoupí Opar Bělostný
...když Tváře smáčejí Slzy Radosti a Štěstí

* * *

Tri-Ta Mači-bita
Prita Choče Zita
LiCha * I-Ra * Tanta-Mita

* * *
...v Akvamarínu Karmínová Slza spící...

* * *

 Legenda:

 Programování Vody - na elementární úrovni Vodíku - v EM poli jeho Srdce - v atomu, který osciluje z kvantové sféry jako Informační Bod Prostoru a je stavebním základem Hmoty. To jsou aktuální toky energií z Křemíkového Multiplexu WATER-GATE. Voda - základ Života Uhlíkových forem Inteligence - dodává vodíkovým servisem potřebné komponenty do molekuly DNA živých organizmů. Jde o finální expozici Novostí v oblasti Transformace Geno-Fondu Galaktického ČLO-věka.

 Abstrakce procesů, které "programování" aplikují, se projevuje do běžného prožívání různým způsobem. Záleží na orientaci našich momentálních zájmů a třeba i skladbě starostí a povinností. Obecně jde o zesílení "hrotů" - a to v obojí polaritě vnímání. To dobré bude ještě lepší a to špatné ještě horší - samozřejmě subjektivním osobním filtrem hodnocení - protože to, co je pro jednoho těžkostí, nemá podobný efekt u druhého - jedeme každý ve svých "kolejích" a svým tempem. 

 Obecně se vliv Portálové anomálie již projevil "borcením" Mostů...jak jsme ve zpravodajských servisech určitě všichni zaznamenali. Je to asociační efekt odpoutání se od paradigmat starého Modelu řízení evoluce a jeho mocenských tenat ovládání našeho vývoje. Mosty jsou pryč, ale ECHO dozvuků stále uslyšíme - fyzicky, v projevu společnosti - i intuitivně, v pozadí informačního servisu ve sdíleném prostředí. Nedá se to "urychlit" - jednotlivosti jsou spletené s vlákny mnoha a mnoha ještě aktivních souvislostí. Změny a instalace Novostí se dějí za chodu a proto musí překonávat různé překážky a mentální lsti starého systémového matrixu - v podobě projevů lidí, kteří jimi zásobují veřejnost. Vlákna jsou ale tenká - některé archaizmy již visí jen na vlásku...

 Buďme proto vstřícní progresivním změnám - poznáme je podle toho, že nás postaví do "pozoru" a zaujmou veškerou naši pozornost. Stereotyp mentálního archetypu chování nám ale také může podvědomě vyvolat fantomovou reakci odmítnutí nebo dokonce dramatický výkyv nálady a sklon útočit na "nebezpečné" neznámo. Všechno to je známkou doteku Novosti a pokud ji nezužitkujeme hned, ona se nám vrátí za jiných (příznivějších) okolností - určitě ji neprošvihneme, i když se nám to zpětně může tak jevit. 

 To jsou stručné postřehy k aktuálnímu energo-informačnímu pozadí. Jsou filtrované skrz moje osobní nastavení, takže nemusí oslovit každého - jde o inspiraci a podělení se o "zkušenost" v dané oblasti vjemu. Na některé mi už přišla zpětná vazba (díky Oli)...

 Schéma Portálového rozhraní má tentokrát barevné variace hodně výrazné - stále ale jde o Vodu a její roli v současných "událostech" na kvantové rovině změn - viz předchozí popisy okolo brány WATER-GATE.

 aqua-li-nea1mini.jpgaqua-li-nea1neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice