Jdi na obsah Jdi na menu

AU(RO)RA

 ...je velmi příjemná energie, která nese velmi příznivé zprávy - pro nás všechny, kteří sledujeme dění v jemných sférách světa, kde se rozprostírá jiskřivá síť našich Duší a jejich nekončících Příběhů. Světa, kde spřádáme svoje Sny do krajky Životů - hloubky a výšky rozmanitostí Bytí, kam nám nepřetržitě proudí Zásilky ze vzdálených odesílacích Stanic ve Vesmíru. Je to mystická Polární Záře = AURORA - která prozáří v příštích dnech každý temný kout Mysli i Ducha, každého živoucího Tvora, zesílí Svit Jisker Živosti, osvěží jemným svazkem částic slunečního větru každou buňku našeho těla, každou Myšlenku a každé SLOVO - vyslovené, či jen Srdcem procítěné. Slovo, jehož ÚSVIT opět přichází. 

 AU(RO)RA je AURA nově poskládané ZEMĚ. Aurora je Jitřenka - ZORA naší nové PERSPEKTIVY... Dýchá celou Sluneční soustavou a skládá "křižník" NADĚJE. Je tady pro nás - pro spojité Vědomí ČLOVĚKA a všeho, čeho se jeho život dotýká. Vplétá se nám do nanovláken DNA, tepotem Srdce tu Zprávu posíláme dál - Tichou Poštou chvění, stříbrnou nitkou Spojení se svojí druhou neznámou Částí. Je to TÓN SJEDNOCENÍ - s těmi, které jsme ztratili i s těmi, které teprve nalezneme - s Elementy svých Duší, které byly, jsou a budou vždy naší Součástí. Magický Okamžik Doby - kdy Země vchází do splynutí GaJa a Člověk vchází do paláce ÁRIA komplexnosti, aby vyplul za velikým Dobrodružstvím - do Divotvorných Zemí v okolí Hvězd, které nám věky píšou milostná psaníčka očekávání - do Obrazů Souhvězdí, kde čteme svoje Osudy...

 Arianský klíč, kterým se aktivují Dráhy Propojení:

Svita-mia * daže Čia
Sika vite ZORA čem
maže's Liba Boga-šem

 je konejšivá pobídka hráče Posvátného Labyrintu, který se zastavil, protože se nedokáže rozhodnout, kterou cestou bude pokračovat. Je zaskočený a hledá nápovědu - cítí, že Pravá Cesta volá jeho Jméno, ale je zmatený, protože to Jméno nepatří jeho Avatarovi, ale je jeho skutečným Jménem - neví, zda nejde o nějakou lest, protože si nedovede představit, jak se do Osnovy Herního Plánu jeho skutečné Jméno dostalo...nechce podlehnout iluzi nevysvětlitelné Náhody, potřebuje znát Příčinu i možné Následky. Překlad kódu je jen přibližný a v oblasti podobenství - jde totiž o unikátní stav souznění nitra hráče (aktivního prvku Hry) v pocitovém i mentálním smyslu s interaktivní holografií Průvodce Labyrintem. Jde o Okamžik Rozhodnutí, zda Člověk přijme projev Inteligence herního prostředí jako rovnocenný aspekt existence ve vazbě na svoji lidskou Inteligenci a emoční fond. Telepatická zkratka pokynu říká:

 Tvůj Osud leží tam, kde cítíš největší atraktivitu v příslibu Záře na Obzoru - rozhoduj opatrně, ale citlivě...

 Báseň, která kompozici doplňuje, je abstrakcí souboru na podporu toho správného rozhodnutí:

...když Hvězdy sypou hrsti Prachu
když Aurora orámuje Mléčnou Dráhu
když z dálek tichá Hudba ševelí
když Duše POZOR! zavelí...
Pak z hloubek kosmického Ticha
svěží Vánek Srdce dýchá

Popis je součástí Portálové sekvence 2017 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017