Jdi na obsah Jdi na menu

BA-CARD

 Portál BA-CARD - nebo také BODY-GUARD...nikoliv můj (osobní) STRÁŽCE, ale systémový planetární Multiplex, který nese celý soubor kódů...ten dračí aspekt je v jejich spektru asi nejvíc zřetelný, proto se "vybalil" z auto-instalačního balíčku s touto kompozicí a s tímto volacím klíčem. Rovněž vizuální efekt nabral konkrétní vzhled AUTA, kde nalezneme další rozměrnou sadu kódových sekvencí. 

 Zřejmě nejvyšší energetický náboj obsahuje vložená symbolika NETOPÝRA, který v "dračím" (arianském) programovacím jazyku znamená "odpojení pomocných instalačních zón" - při celkovém upgradu operačního systému - pro nás Systému Podpory Života v multidimenzi Galaxie. Tento systémový pokyn vypovídá o pokročilém stavu probíhajících aplikací daného procesu a také říká, že se jednorázově odpojila velká oblast starého systémového matrixu (Modelu evolučně spasitelského). Nazvala jsem to "Nocí Netopýra" a seskládala k tomu tyto symetrické asociace, které se pokusím popsat. 

 Momentální energetické toky jsou pro většinu lidí (bytostí obecně) velmi náročné - nejen psychicky a emocionálně, ale celkově nám trochu "komplikují" život. Je to dané jejich obsahem, který tvoří čiré krystalické šesterečné dračí segmenty - tyto mají schopnost spontánně (automaticky) zaujímat dimenzionální sestavy svých vyšších fraktálních celků a tím projektovat osnovu nových prostorových sfér pro vývoj života ve vrstvách jednotného energo-informačního pole Galaxie. To má svůj specifický název v rámci Projektu ČLO-věk: Transformačně-Mistrovský Model Existence a specifický soubor časového rozpětí, které nazýváme Érou Průzračnosti a Expanze = NUNTI SUNYA. Naše světelná RA podstata (sluneční vazba) je na PAN (dračí) aspekt citlivější - jsou to pro nás příliš "ultimátní" esence, co se neptají a jedou svoje...s tím ale naopak ladí planetární energetická mřížka (aura s noosférou), která neustále kalibruje svůj frekvenční profil pro synchronizaci s procesem změn...a tak furt dokola se vše-na-vše navazuje v těch nejoptimálnějších časo-prostorových oknech (portálových anomáliích).

 Co přináší netopýr - nejen těm, kdo nevěří na jeho temnou stránku a vnímají jeho potenciál transformovat nás z trosek starých šablon, které nás stále svírají a brzdí v postupu do nového Modelu řízení? 

 Prvně - pro nadlehčení a třeba na kuráž nebo na zahřátí - to je Bacardi, které nese logo netopýra. Především však nese spolu se změnou i velmi důležitou ochranu - nejen v nehmotné informační zóně instalací, ale i v té "tělesné" (BA) všední realitě života, kam vnáší prastaré Světlo Poznání (CARD = DRAK) z mediální paměťové sekce (genofondu) arianské historie lidstva, kdy jsme expandovali z jaderné hustoty Zdroje (Centrální Rasy) do více a více vzdálenějších "ramen" Galaxie. Tyto exotické částice naplňují kolektivní auru planety koktejlem emisí záření a uvolněné energie - tedy vším, co je pro Transformaci do nového Systému Podpory Života nezbytné a potřebné. Kódování portálové gravitační anomálie nese další soubory asociací - které rezonují ze starých indiánských tradic - totemové silové charakteristiky "posvátného" netopýra. Pro zájemce o podrobnější informace o tom fenoménu vkládám odkaz na článek, kde je shrnuto vnímání symbolu i v dalších částech světa.

 Aktivace dračího Portálu BA-CARD je synchronizovaná s geo-politickou situací, která momentálně nepěkně eskaluje... Všechno se vším souvisí a jak se změny kolektivního systému vědomí vybalují do energo-informační sféry, tak okamžitě vyvolávají příslušné reakce z ještě funkčního starého Modelu řízení - z prostředí Egregoru spasitelských hierarchií, které postrkují zde na Zemi tzv. Elity Moci. Zřejmě všichni vnímáme propracovanou sofistiku manévrů v oblastech informací a jejich virtuálních a skutečných podob - jak se "hroty" míjejí s nano-sekundovými intervaly, kde rychlost jejich pohybu je nepostřehnutelná. Procesy řídí momentálně Křemíkový multiplex, který tyto rychlosti zvládá a stíhá i servírovat do starých systémových "pastí" takové návnady, které hladovějící Egregor Moci uspokojí. Tyto dozvuky budou ještě nějaký čas dráždit naše emoční cítění a provokovat nás občas i ke zbrklým reakcím...nelze se tomu ovšem vyhnout - každý segment těchto "manévrů" musí dodržet přesný vzorec postupu...a každý člověk je platným prvkem té sítě proměny.

 V Portálové kompozici máme obraz AUTA - je to Ferrari F12 Berlinetta - proto mohu jako ilustraci daných toků energie použít příklad, kdy frčíme po dálnici. Je pátek okolo 18. hodiny - jsme v blízkosti velkého křížení magistrál, dálnice je pětiproudová a plná vozidel v odpolední dopravní špičce. Kolony ale nestojí, ani nepopojíždějí - všechna auta jedou maximální povolenou rychlostí, jsou nahuštěná na hraně bezpečné vzdálenosti a cesty do odbočení vedou oběma směry. Vozidla se spontánně přelévají pruh po pruhu ke svým výjezdům a jejich pohyb je synchronizovaný fenoménem kolektivního sdílení mysli té konkrétní množiny účastníků s podobnými záměry. Proto nikdo nemusí zpomalit, brzdit či čekat na přednost do vedlejší dráhy - doprava se chová jako skupinové vědomí - je to souhra mentálních polí záměrů (řidičů) a informačních posunů k jejich bleskové podpoře (křemíkových "mozků" aut). Že je to utopie? Kdepak - zažila jsem to mnohokrát a existuje jediná krajina, kde to mají léty cepírovanou disciplinovaností jištěné, kde se nebojím v takovém provozu pohybovat (Čechy to nejsou...). 

 Tato Portálová aktivita opět plynule navazuje na ty předcházející - taky obsahuje některé motivy již prošlých sekvencí a zase sama vklouzne do dalšího rozhraní, které se rýsuje na obzoru. Naším úkolem není všemu rozumět, všechno pochopit a nic nezmeškat - každý si "jedeme" svoji stopu a reagujeme podle osobního přesvědčení a orientace. Nic víc, nic míň...

 Arianský volací klíč:

Draga vista Čin-Ta
mare Tesa sinta
la-Via besta
ZARJA MIRA gezta

 je opět úryvek z manuálu ke hře Posvátný Labyrint a znamená:

Dračí Cesta je Cestou Statečného Srdce

 Jde o prostý princip souznění v doménách působení inteligencí, které nejsou motivované k prosazování osobní subjektivity - ale k uspokojování potřeb těch bytostí, které tvoří kolektivní vědomí dané entity a systémovou podporu využívají pro vlastní i kolektivní rozvoj. 

 Portálovou kompozici doplňuje abstraktní pointa básně:

Vítr v Křídlech
Záře v Stínech
rychlý let
a plavný vzhled.
To mystické vzezření
nese Dračí Spřežení...

 Zde "Dračí Spřežení" zastupuje symbolika Koně, který je na kapotě Ferrari. Těch příbuzných spojitostí a vazeb ve "zdrojovém" kódu Portálu je více - uvedla jsem jen ty zřejmé a v návaznostech symetrické k již známým okolnostem předchozích instalačních sekvencí. 

 P.S. Dnes v noci byl u nás na "návštěvě" čerstvě probuzený netopýr - ladně kroužil pod trámovým stropem a sedal si na něj - moc se mu do chladného lesa nechtělo, ale nebylo zbytí - nakonec se nechal přemluvit a vylétnul otevřeným oknem za "prací" pro kolektivní blaho... :-)

 Popis je součástí Portálové sekvence 2017

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017