Jdi na obsah Jdi na menu

Brána OSUDU

 BRÁNA OSUDU  je "portál", který známe jako avizovanou Bránu 13-13-13 

 Její aktivace je logickým vyústěním určitých konkrétních sekvencí událostí a načasování souvisí s Mayským kalendářem...o většině těch kroků jsem už psala - jde hlavně o fenomén komety ISON a různé doprovodné jevy uvnitř naší sluneční soustavy, které jsou projekcí jemnějších rezonancí v rovině kolektivního vědomí.

 Brána Osudu je někde zmiňována také jako Brána NEVINNOSTI a je zasvěcená METATRONICKÉ formě energie. Nevinnost vyplývá z karmického vyvázání (osud) - což lze ale chápat pouze v symbolice - v kódovacím vzorci celého složitého procesu, který tímto způsobem prociťujeme a takto dokážeme ty pocity interpretovat. Jinak samozřejmě nadále platí zákony kauzality hyperbolického prostoru hmotné reality = prostředí zóny života inkarnovaných bytostí a posuny v tomto smyslu se týkají center posuzování a vyhodnocování vlastních rozhodnutí a souvisejících událostí, které tato rozhodnutí stimulují nebo přímo vyvolávají a také ovlivňují v čase  - jde stále o totéž - "zákon akce-re-akce" - některé "příběhy" blízké budoucnosti už budeme moci simultánně prožívat a tedy předjímat následky v celé šíři vlivu - změna souvisí se "sestupem" energetického komplexu "svědomí" z ego-centrických oblastí mozku do emoční zóny srdce a tedy do "nových" kvalit energií - proto Meta-Tron a vazba na "skalární" (LÁSKA-RA = andělská energie) formy záření, které emitují ORI-TRONOVÁ informační pole. Tématiku jednotlivých aktivací center vnímání lze nastudovat v materiálu Honzy Koňase: 2000 let Projektu ČLOvěk a v grafických schématech fázových formátů energetiky člověka, které jsou v odkazovaném textu vložené.

 Celý systém doposud aktivovaných portálů vrcholí slunovratem, který proběhl 21.12. těsně po 18.hodině - energetické "anomálie" byly ovšem zřetelné několik dní před tím a také budou ještě minimálně 11 dní doznívat (dny Černého Slunce Chaosu). Letošní zimní slunovrat je podle Kyrona Unity Hope obzvlášť významný, neboť jde o "cyklický" jev, který se opakuje po 144 letech a také v "poločase" - po 72 letech. Tyto číselné údaje jsou významné v posunech zodiakálních domů a střídání jejich vlivu na globální úrovni - jde o precesní pohyb planety a změny momentálně otevřených "oken" do prostoru galaxie. Jiné podrobnosti o tomto počítání slunovratů jsem nenašla - ale vnímám tam symetrii s celkovým komplexem strukturálních polí Pandory, kterých je rovněž 144 (12x12) a další návaznosti do historických událostí, které v tomto algoritmu probíhaly a jsou tedy zrcadlem systémových změn v naší kolektivní doméně bytí.

 Celkovou kompozici Brány Osudu jsem zpracovala na motivy "Nekonečného příběhu" a v něm uložených archetypálních stimulací:

brana-osudu.jpg

 

 

  

 

Náhledy fotografií ze složky Brána OSUDU