Jdi na obsah Jdi na menu

Dvojité časové okno

 …s kódem 22:11:11:22:2022…

 Dnes procházíme zvláštní portálovou anomálií – je dvojitá, protože její kód obsahuje dva časové údaje – 11:22 (dopoledne) a 22:11 (večer). Je to „špaletové“ okno – vnitřní část se otevírá dovnitř a vnější část ven – to znamená, že v 11:22 jsme něco přijali a ve 22:11 něco odevzdáme (vesmíru).

 Zatím k tomu sbírám postřehy – část jsme jich už rozpracovaly s Rebekou v diskusi pod jejím článkem "Úhelný kámen – hrátky se slovy" - o významech některých pojmů – jak se s nimi dá pracovat pomocí přesmyček, podobností a potenciálu českého jazyka. Pokud máte také nějaký zajímavý vhled nebo jste se dnes setkali s nějakou anomálií či zvláštností, tak budu vděčná za popis – možná pak poskládáme nějaký „příběh“. Blížíme se k datu 3.12.2022, které (z mnoha už dříve publikovaných důvodů) považuji za jakýsi „zlom“ v časové linii, kdy by se měly ukončit některé globální události a tím navodit nové, co povedou směrem k vyřešení opět nějakého většího balíku „problémů“. 

 Pro období od 3.12.2022 do 23.2.2023 mám pracovní název „kličkovaná realita“ – asi nabitá dramatickými událostmi. Držme se proto v nadhledu, s otevřenou Myslí a Srdcem na dlani -nepodléhejme zbrklým emocím a hlavně hleďme zpříma před sebe – vstříc budoucnosti, která se vytváří i naším přičiněním…

 dvojity-portal.jpg