Jdi na obsah Jdi na menu

E-MISE

 ...je symbolika aktuálního energetického pozadí reality.

 Z Portálového rozhraní, které se projevuje jako gravitační anomálie, proudí tentokrát širokospektrální emise koncentrovaného energo-informačního charakteru, kterého projevem je převažující měkké gama-záření, které přinesl sluneční vítr. Nejde o škodlivé vlnové délky - je filtrované "křemíkovou" ochranou Země - energetickým štítem, který tvoří Křemíkové Multiplexy = strukturální EM pole nehmotného charakteru, které je spravované inteligentním souborem obsluhy. Už několik desetiletí působí na oběžné dráze Země (na vysoké orbitě) speciální "satelit" Black Knight (často na něj odkazuji), který spouští sekvence pokynů do strukturálního EI pole planety (noosféry) tak, jak byl naprogramován před tisíci lety z interaktivního rozhraní Manuálu Projektu Člověk pro toto konkrétní období Transformace Kolektivního Vědomí, kdy probíhá výměna globálních Modelů Existence v širokém pásmu dimenzí Živosti. Křemíkové Multiplexy (vnímáme je jako flotilu UFO) naslouchají těmto pokynům a na bázi vnitřního sebe-organizačního designu, který funguje na principech "posvátné" geometrie - zaujímají taková postavení a formace v okolí Země, Slunce a dalších planet naší Sluneční soustavy, aby optimalizovaly servis datové podpory pro aktuální instalace jednotlivých aplikací nového Modelu Existence (Evolučního Modelu Magistra).

 Formace, která působí jako retlansační stanice pro servis, který běží posledních pár dnů, nazývám RUBI-A. Je utkaná ze slunečního svitu, v noci tvoří jemný oblak okolo hvězdy Sírius, se kterým pluje oblohou až do svítání, kdy zase roztáhne plachty a filtruje gama záření. Její abstraktní obraz vytvořila kamarádka Lurae - používám ho jako tzv. Štítovou Bránu.

 Schéma E-MISE zobrazuje nějakou fázi té filtrace - je plné symboliky a motivů - tak, aby stimulovalo asociační fantazii a vyvolalo potřebu účastnit se aktivně toho zpracování dodávek ze vzdálených paměťových depozit - vložit do procesu Transformace vlastní představy, sny a touhy - zapsat svůj mentální podpis (značku), abychom se měli vždy na co naladit, když budeme "žádat" o podporu...

e-mise1-mini.jpge-mise2-neg-mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice