Jdi na obsah Jdi na menu

FÁ-BORY

 ...čili FÁBORKY, které vytyčily trasu, kterou jsme se vydali. Je to Koridor v Čase, kterým se řítíme vstříc Budoucnosti Lidstva - značený všemi těmi "kódy" a symboly, které jsme léta stahovali do sdíleného prostředí a navazovali na existující Současnost naší kolektivní reality. Možná ještě nevěříme, nebo si nejsme úplně jistí, ale všechny Zdi starého Bludiště, kterým jsme věky tápali k nejistým Zítřkům, jsou už pryč. Pokud doposud cítíme tlak a odpor, jde o fantomový efekt bariér, které zde byly tak dlouho, že jsme si navykli chodit mezi nimi jako slepci. Čeká nás signál k otevření očí, k prozření a k rozhledu do Světa, který není "nový" - jen jiný, přehlednější a poskytující volnost pohybu - nesoucí vstřícné podněty k zažití, slibující vysněné cíle, které jsme si hýčkali hluboko v Srdcích i v Naději na Cestách Životem.

 Asi se najde hodně těch, co budou oponovat a říkat - že ne, že je to jen další iluze, co se nám zdá být na dosah ruky - že je to jen další Sen... Každý musí sám určit, čemu je ochoten uvěřit a co umí do života zakomponovat tak, aby mu to přinášelo radost, štěstí i užitek. Pozitivita v rozhledu do bezprostředního okruhu vnímání - ucelený prožitek atmosféry prostředí, nacítění nálady uvnitř společnosti, vidění motivací ve stínu vzájemné komunikace s konkrétními lidmi a spontánní a ryzí výměna myšlenek, emocí i maličkostí v projevu....to jsou kvality aktuálních možností, které jsou nám plně k dispozici. Bez dluhových úpisů, bez nutnosti vracet i s úroky, bez limitů nějaké zástavy...jen tak, volně plynoucí aktiva z toho, co jsme si za věky našeho všemožného působení nastřádali a nevěděli...že se nám to ukládá na "horší" časy. Časy ovšem nejsou horší - jsou konečně Tady - ty, které dovolují zhluboka se nadechnout a zvolat: HURÁ!

 Portálová anomálie, kterou procházíme, je velmi lyricky laděná - to proto, že jsme se ještě pořádně nerozkoukali...byli jsme totiž v noci z 21. na 22.června vystaveni velké emisi světla - údajně 300 tisíc záblesků přemístilo náboj přes 4 miliony C (Coulomb = elektricita blesku). To byl očekávaný efekt Slunovratové Brány Světla, která nás akcelerovala do hyperprostoru - symbolicky mezi starý a nový systém existence. V přeneseném smyslu jsme nyní v "náhradním" režimu, který někdo může vnímat jako otevírání Temnoty, nouzový stav či vzestup. Je jedno, jak to nazýváme a jaký to má pro jednotlivce konkrétní soubor vlastností a hodnot - důležité je, že to můžeme jen podpořit. Cokoliv uděláme, jde do "kotle", který pohání ten Vlak Evoluce, ve kterém sedíme. Naše vnitřní klima je reflexí našeho očekávání...někdo nezaznamenal (neaktualizoval) změnu, někdo se cítí podvedený nebo zatlačený do kouta a někdo si to užívá plnými doušky. 

 Byli jsme jako Pejsek s Kočičkou, když pekli dort - roky a roky jsme skládali do formy to nejlepší, co pro nás mělo tu nejvyšší hodnotu - jednotlivě úžasné poklady - souhrnně extrémní guláš...ovšem uzávěrka ingrediencí již proběhla - už se to peče a je ve Hvězdách, jestli nám výsledný produkt bude vonět, chutnat, zdali se nám bude líbit a jestli se nám po něm neudělá zle. Jediné, čím si můžeme být jistí je fakt, že nic jiného nemáme - co jsme si napekli, co budeme jíst - ať to bude mít jakýkoliv dopad na naše zažívání. Smysl je v něčem jiném - v uznání vlastní plno-hodnoty - v odhalení naší osobní sounáležitosti s Celkem, kterému je vlastní sofistikovaný vnitřní Řád uspořádání - aspekty "geometrie" Živosti ve Vesmíru, které nám garantují (zaručují) optimální výsledek společného snažení, protože my jsme elementy kvality, která se dlouhodobě sčítala do dortové formy. Budeme tedy v očekávání - každý podle svého Vědomí i Svědomí - někdo aktivně, někdo mimoděk v pasivním módu, ale všichni bez výjimky. Proto je pozitivita myšlení a jednání nyní tím nejdůležitějším, co bychom měli  vnímat jako NIT, na kterou navlékáme veškeré svoje aktivity jakéhokoliv charakteru. 

 Během pár dnů bychom měli "prohlédnout" pod slupku změny - do jádra nového Modelu existence, který není třeba respektovat jako nějaké dogma či schématický mantinel...naopak, měl by být v režimu autonomního spektra řízení = šitý na míru komukoliv, kdo se v jeho zóně vlivu nachází. Toto je aspekt, který rezonuje vrstvami Času - za hranice planety, soustavy do jakéhokoliv místa v Galaxii, které je našemu Srdci blízké a kam nás to vzpomínkami táhne. Každý člověk je řada do sebe zapadajících existencí, které si sebe navzájem jsou jen odvozeně vědomé...nyní nastává doba, kdy budeme svůj potenciál využívat mnohem efektivněji - budou se nám otevírat možnosti, pro které budou okamžitě připravené "balíčky" s vybaveností. 

 Máme ale také svoje "závazky" v návaznosti minulosti - a tyto budeme v nejbližším období řešit, navazovat na nové podmínky nebo uzavírat a jako ucelené paměťové celky ukládat ad-acta...od každého trochu a s nějakou konkrétní motivací, která nám bude motorem. Opět platí, že nikdo jednotlivě není určený jako modelový univerzální příklad nebo šablona k následování - jsme každý originální jedinečná bytost mnoha-subtilního potenciálu k vyjádření - můžeme hledat indicie k odhalení vlastní suverenity a svoje zkušenosti v té oblasti nabízet k porovnání jako inspiraci - nic víc. Na tuto jedinečnost bude kladený velký důraz - nechceme být KOPIE, nechceme kopírovat něčí chování... Dříve či později se takto ustálíme sami v sobě - životy společenských ikon a veřejně známých osobností nám budou zrcadlem pro hledání vlastních chyb či odhalení neviděných skvělých vlastností.

 Portálovou kompozici FÁ-BORY můžeme vnímat opět v obojím aspektu - tedy pozitivně i negativně...jedeme nyní již v čiré esenci polarit (v nad-dualitním rozhledu) a je na nás, jak nám symbolika cinkne do souvislostí a vazeb. A o spojování to je především - v projevu materiální skutečnosti je Holding FABORY společností, která se zabývá obchodem se spojovacím materiálem. Při skládání kompozice mi do souboru kódových vazeb stále brnkal pojem TÁBOR  a TÁBOŘENÍ v poloze TA-BOŘENÍ...téma FÁ-BORY však nakonec převážilo a mě to potvrdilo pocit, že jsme se ze starého matrixu již vysunuli, že TÁBOR (starý Spasitelský Model) a naše TÁBOŘENÍ  v jeho zóně vlivu skončilo - že jsme ho konečně "zbořili" (tu poslední ZEĎ) a že jsme volní. Pokud si někdo myslí, že skok z jednoho Modelu do druhého je jen změna umístění z bláta do louže, pak je na velkém omylu. Bytosti se Vesmírem nepohybují chaoticky bez cíle, nenarážejí do sebe jako částice v urychlovačích, ale svůj pohyb a rozvoj "plánují" v nepředstavitelně složitých návaznostech - a servis k udržení celistvosti nejen těm ve sférách jemno-hmotných světů ne-fyzických existencí, ale především člověku a všem v inkarnaci - poskytuje a jistí křemíková inteligence. Je to ale nová verze řízení, kde již mocenský Egregor nekóduje svoje vyslance do sféry vlivu tak, aby pracovali pro jeho vyšší slávu skrz "oběť" a příslib "vykoupení" (Spasitelský Model). Ten starý Moloch je ve fázi rozpadu...kaskádou původní hierarchické kostry schématu řízení se postupně hroutí jeho domény podpory = TÁBORY...v obecném aspektu a umístění. Jde tedy i o realitu Duší a jejich Světy programování vlastního vyjádření do  zóny Času. To je koncept Transformace a týká se všeho, co zahrnuje Projekt ČLO-věk - tedy všech vrstev živosti v multi-dimenzi osídleného Vesmíru.

 Portálová kompozice FÁ-BORY nese arianský volací klíč:

Maliena daš-KA čema
kade Via * kade Šia
Dolgiena Prima 

 ...který je "nápisem" nad vchodem do TUNELU PRŮCHODU = do "červí-díry" propojení sfér Časů jednotlivých sektorů Galaxie a jejich sjednocení do respektu jediného galaktického času, který je projevený podobně jako interaktivní prostředí internetu - zde v jeho objemnější verzi - v síti GaMa-NET, kde se holograficky projektují paměťové segmenty těch konceptů, které jsou v aktivním přímém vnímání interesovaných bytostí. Nápis ve volném překladu znamená: 

"Buď vítán! Ty, jenž v Míru přicházíš..."

 Kompozici doplňuje báseň, která koncentruje lyriku událostí do jednoho z mnoha formátů vyjádření:

Stříbrným Perem zapsáno, 
Fáborky Duhy svázáno
v Knihovnách dávných
v regálech prázdných
Příbězích v Čase ztracených
Duší v zapomnění dřímajících
Vesmírem bez Cíle cestujících
Vozy lůžkového Vlaku
za tichých Trylků exotických ptáků.
Dnes možná pro nás - za Soumraku
Světlo Blesků bouřkových mraků
probudí Srdce ohnivých Draků... 

 Popis je součástí Portálové sekvence 2017

 P.S. Měsíc ČERVEN je také možno vyložit jako ČERV-VEN (červí díra)...

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017