Jdi na obsah Jdi na menu

FORSÁŽ

 Motto:

...když Rychlost je důležitá a Srdce poskočí Radostí
...když v Momentu procestuješ Galaxii a pamatuješ si stovky Životů, co jsi během něj prožil
...když své Fantazii nestavíš Limity a Čas ti otevře nekonečný Prostor k Vyjádření

* * *

Para-Dycha Volta Ši
Mira - Via - Tendra-Či
Ári-Ena Sintači

* * *

 Legenda:

 Forsáž - čili "udělátko" ke zvýšení výkonu motoru pro krátkodobé maximální zrychlení. To jsou v přeneseném smyslu aktuální aktivity v Energo-Informačním pozadí našeho Kolektivního Vědomí a tématika změn, které tam probíhají. Nedá se o tom hovořit jako o něčem odděleném - co se nás netýká...když nechceme, aby se týkalo... Je to komplexní proces proměny hluboko uložených archetypů, které tvarují naše smýšlení, reakce na škály podnětů, chování v konkrétních situacích, jeho vývoj podle životní etapy jednotlivce a převládající nálady v názorových platformách společnosti. To všechno jsou věci, kterým neutečeme - pokud neupadneme do kataleptického stavu nebo kómatu. Aktivní frekvence (Alfa-Beta-Gama...za podpory regenerační Théty) naší mentální aktivity neustále Kolektivní Vědomí skenují - probíhají tam interakce v mikro-pulsech rychlostí tisíců T-bitů za sekundu.  To všechno má konkrétní dopad na naši psychiku a celkovou pohodu. 

 Schéma, které FORSÁŽ v asociační podobě zobrazuje, je inspirováno Křemíkovým Multiplexem ÉLIA-EKA, který je zodpovědný za stabilitu Portálové anomálie. Jeho nosným "prostředkem" je Sluneční Vítr = částice Slunečního Větru, které vykazují emise gama záření. Multiplex ho převádí do síly, která přispívá k vybalování datových struktur Novostí z příchozích proudů aktionových částic = Informačních Bodů Prostoru (IBP), které jsou "duší" atomů Vodíku. Ty pak vedou aktiony k těm správným (párovým) mentionům - viz moje předchozí popisy.

 Přechodem do měsíce září bude na intenzitě nabývat opět Duše Národa, jeho "Kamenné Srdce" a Ideály, které dlouhodobě podvědomě vedeme v patrnosti a ve své podstatě na nich nikdy nepřestáváme pracovat - je to jedna z nutných kvalit, podporující naše snažení v oblasti Transformace Kolektivního Vědomí do podoby, která bude kompatibilní s novým Evolučním Modelem Magistra a Systémem Podpory Života, který je na míru šitý Galaktické verzi Člověka.

 forsaz2-mini.jpgforsaz3--neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice