Jdi na obsah Jdi na menu

HERACLES

...fosilní galaxie, nalezená v hlubinách naší Mléčné dráhy...

 Konec letošního roku je bohatý na astronomické události - k řadě těch, které očekáváme teď, v prosinci, přibyla zpráva o objevu "fosilní" galaxie, kterou nese naše Mléčná dráha ve svém Srdci. 

 Chovala ji tam předlouhých 10 miliard roků, aby se nyní připojila k otevírajícím se paměťovým polím záznamů, které vypovídají i o naší historii. Jsou to velmi vzdálené Vzpomínky, zapsané v Knihách Života dávných civilizací, k nimž jsme i my kdysi patřili. Tyto Knihy se nám postupně otevírají - proudí z nich směrem k naší Planetě toky informací - a my je přijímáme - ve formě slunečního větru exotických částic, jako mimosmyslové vjemy a pocity, jako obrazy podobenství, která známe z našich pozemských dějin. Heraklovy sloupy jsou takovou podobností - znamenají Atlantidu - její jediný navigační bod, který se nám zachoval. Civilizaci, kterou zničil parazit - stejný, jaký dnes opět udeřil na Lidstvo. Odpojil nás od galaktické sítě Života a na její místo instaloval vlastní síť Moci, která nás o uspořádání civilizací v Galaxii mystifikuje účelovými schématy různých duchovních entit, jejichž virtuální realitu popisuje jako historickou skutečnost. Přijali jsme ji - vzali si za svou a mnozí od těch fiktivních světů odvozujeme svůj hvězdný původ, považujeme je za domov našich Duší. Nyní ale přichází to Hvězdné Vědomí, které je naším součtovým polem - znamená to rozvzpomínání se, otevírání Srdcí tomu informačnímu proudu a nacházení nového smyslu Života, který už počítá s mnoha rovinami vlastního Bytí, které běží současně s touto naší aktuální pozemskou sférou Existence.

 Mějte krásný zbytek víkendu, přátelé - a nenechte se "otrávit" jedy - ani zpravodajskými, ani těmi reálnými, co se natahují do injekčních stříkaček...

 heracles.png