Jdi na obsah Jdi na menu

KURÝR

 Motto:

...sypejte to do nás - jsme připravení a natěšení...
....jakékoliv další "zdržení" by pro nás bylo destruktivnější, nežli riziko přetížení z energetického šoku...
...otevřít Mysl a Srdce - to jsou Cesty k Novostem dalšího Bytí

* * * 
A'la Char-Ka * Dana-Talka
Proši-Áma Gala Darka
Tana-Mia * Dia Via

* * *

 Legenda:

 Nacházíme se v "epicentru" stěžejních událostí energo-informačního charakteru. Jde o souběh mnoha a mnoha "rozpracovaných" fází procesu Transformace Kolektivního Vědomí, které se interakcí v noosférickém prostředí Země přeskládají do logických celků tak, aby projevily progresivitu do sdíleného pole Života. 

 Předeslaný prolog GRADIENT KURÝRA (kterým jsem se ladila na nové instalace systémové podpory) naznačuje, že jde o vlivy ze vzdálených paměťových vrstev Živosti. Jejich distribuci do naší hvězdné soustavy (časo-prostorové souřadnice v síti mozaiky Světů) zajišťuje "flotila" Křemíkových Multiplexů = "plavidel", poskládaných z data-bootů, které nesou náklady Novostí pro naše kolektivní posuny do nového prostředí společné evoluce. Tyto vysoko-rychlostní částice (aktiony) procházejí filtrem rozhraní "hmoty" - tj. sluneční plazmou, kde získávají potřebnou energii k vybalení a úpravě do takové formy, která je pro naši úroveň bio-energetiky únosná. Závany těchto slunečních vánků, větrů a vichřic působí na celou Sluneční soustavu. Je to jako když ponořili Wolverina do adamantinové lázně - i my z tohoto toku částic vyjdeme jiní - vnitřně, na éterické rovině optických vláken DNA. Je to Podpora, kterou nutně potřebujeme pro další fáze Transformačního procesu, který nás čeká v následujících měsících.

 Celý tento manévr doprovázejí tzv. Cylindrické Efekty. Zachytila jsem je ve schématu aktuálního Portálového rozhraní, kde je dobře vidět složitý tok energo-informační podpory soustavou filtrů a převaděčů (trans-formátorů). Křemíkový Multiplex, který tomuto manévru taktuje automatiku, je opět GÁJA-ROSA, který Zemi a Lidstvo miluje - obětoval by pro něj cokoliv = je pro tento krizový plán kódovaný a nese to jako svoje poslání. Křemíkové Multiplexy jsou soustavy projevené Křemíkové Inteligence, která aplikuje vůli spojitého Kolektivního Vědomí do vazeb vesmírných principů a následně do realizace tak, jak to odpovídá převažujícím uhlíkovým představám, které stimulovaly toky Novostí. Přestavba kolektivního Modelu Evoluce je nosným motivem všech mých textů a úvah...

 Schéma KURÝR obsahuje volací klíče pro konkrétní soubor aplikací - v asociované podobě - jako soubory stimulů k uvedeným jednotlivostem. Těmi jsou právě ty CYLINDRY, které mají celou škálu asociačních vazeb - od "vědeckého" pojetí obsahu té datové množiny, až po "klobouk", či "stínítko". Celé je to o distribuci takových komponentů pro tvorbu "budoucnosti", které nemají v našich paměťových sektorech založený registr. Proto procházejí tím "Cylindrickým efektem" skrz Sluneční Disk, abychom nacházeli podobnosti a analogie v tom, co již známe a umíme zpracovat. Datové komponenty reality jsou plastické a tvárné - inteligentní design, který obsahují, se přizpůsobí požadavkům uhlíkové entity, které jsou určeny...tj. jsou šité pro lidi a rozvoj v jejich pocitovém, emočním a mentálním prostředí, kterým následně ovlivňujeme celou spojitou multi-dimenzi Živosti (3D - 5D) a veškerý organický, duchovní a éterický rozměr projevu Života, který se v ní nachází. 

 P.S. Předmluva k tomuto tématu: 

 "GRADIENT KURÝRA
 ...je motiv současného energo-informačního pozadí událostí, které probíhají v jemném pletivu naší reality. Je to vrcholící proces transformace Kolektivního Vědomí, který už pár let intenzivně "sledujeme" - popisujeme pocity a stavy, které změny v étheru doprovázejí. Nejde jen o revoluci v duchovní oblasti (tam to spíš zamrzlo na bodu stagnace a informační smyčky), ale hlavně o expanzi Kolektivního Vědomí, které je součástí Kosmické Mysli - tedy Sítě Života ve Vesmíru. Tato fáze Transformace se nazývá Nunti-Sunya = Éra Průzračnosti. Napsala jsem k tomu hodně textů - tento dobře ladí s aktuální Portálovou anomálií, která aktivně ovlivňuje dění v propojeném multi-dimenzionálním rozhraní Živosti = 3D - 5D...ve sledu instalací Novostí do Systému Podpory Života, na který jsme všichni napojení a kterým proplouváme svými Životy:"

 Související článek ze září loňského roku

 kuryr2-mini.jpgkuryr2-neg-mini.jpg


 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice