Jdi na obsah Jdi na menu

LEON-ARD

 …aneb „silný jako lev“…

 Kometa Leonard je letošním „vánočním poslem“, který přináší energo-informační podporu aktuálním transformačním procesům. 

 Nacházíme se v gravitační zóně portálové anomálie 12.12.21, která je letos doprovázená mimořádným nebeským tělesem – jde o průlet komety Leonard, která je dnes nejviditelnější. Byla objevena 3.1.2021 a dne 3.1.2022 zmizí z našeho dohledu – pokud se do té doby nerozpadne – podle zjištění astronomů vykazuje známky nestability. Přitom se nejedná o „novou“ kometu – podle výpočtů nejde o její první přílet do blízkosti Země, i když její poslední návštěva se odehrála v dávné minulosti planety. Bylo by proto zvláštní shodou okolností, kdyby se právě teď, po tak dlouhé pouti, měla rozpadnout.

 Komety jsou plavidla plná informací – přicházejí z dálek hlubokého Vesmíru a při kontaktu s rozptýleným polem Vědomí nějaké vyspělé civilizace uvolní svůj obsah do jeho paměťových segmentů. Takto k nám cestuje energo-informační podpora pro udržení dynamiky Evoluce = naším Kolektivním Vědomím si tuto podporu přitahujeme – vysíláním specifických požadavků do centra Galaxie, kde se soustředí paměť všech civilizací, které se nacházejí v jejích hvězdných systémech.

 Kódování komety Leonard obsahuje „vzkaz“ pro naši zem – pro Česko – LEON = LEV, ARD = SILNÝ. Je to povzbudivé poselství – a i kdyby se kometa rozpadla, neznamená to, že by Lev nebyl Silný, ale že jsme si její obsah dokázali přečerpat – pak by její existence pozbyla smyslu.

 Ať nás tedy její Světlo provází v závěrečné fázi tohoto roku – aby projasnilo naše vize a dodalo nám sílu je realizovat… 

 Foto: Dan Bartlett - kometa u hvězdokupy M3

 Viditelnost komety

 Osud komety

 leonard.jpg