Jdi na obsah Jdi na menu

Mystika Dechu Času

 …z Hlubin Času se Přítomnost skládá, aby to Příští ladilo s jeho Dechem…

 Advent – období Míru v Duši, Ticha v Mysli a sbírání Střípků Štěstí, které se sypou každému z jeho Hvězdy, která je tajným zřídlem energie Života.

V tiché hloubce Ducha spí
Touha dávná, co všechno smí...
hladit Stromy, jejich Kůru
chytat Kapky Deště v Míru
létat nad sněhovou Plání
pít křišťálovou Vodu z Dlaní
chodit pěšky po Hvězdách
trousit Štěstí na Cestách
Lásku dávat na Potkání
rozžhnout v Srdci Drahokamy...

 Mystika je extraktem lidské mytologie - čerpáme z ní příměry k situacím, ve kterých se na životní pouti ocitáme. Je jako odvod mýtních poplatků, které vkládáme na účet procesů Transformace – jako náš vklad do Celku Lidstva. Co člověk, to jiný přístup k Dechu Času – někdo je mystikem pořád, jiný jen skrytě – na pozadí racionality, skrze kterou přijímá a skládá podněty. Dnešní doba je pro transformační procesy přelomová – tlakem okolností jsme byli každý zafixováni v nějaké specifické konkrétní pozici – nevědomky a nenápadně jsme ji zaujali a vytvořili si osobní soubor vysvětlení svého počínání. A opět s různým přístupem – někdo automaticky a ochotně, jiný až po mnoha a mnoha nasbíraných indicií, které mu jeho stanoviska zasadily do logiky okolností. A každý si stojíme za svým – někdy tvrdě a bez ohledů, jindy s neodbytnou potřebou neustálých potvrzení, které nám pozici schválí, či „omluví“, většinou ale bez odmluvy a trpně vyčkávajíc, jak se to dál vyvine. Protože skutečnost neustálé proměny všeho - v Čase a v toku Událostí - je jistotou, která je páteřním principem Existence.

 Na nějaký čas jsem se odmlčela – cítím potřebu skládat věci zevnitř – bez vlivu té záplavy informací, které proudí sdíleným prostředím – jen s pomocí vlastních pocitů a energie. Moje pozice je jasná – zaujala jsem ji už velmi dávno – je vprostřed – tj. ani dole, ani nahoře, prostě nikde na vrcholu či periferii – ať už si pod tím představí kdokoli cokoli - je mojí podstatou a opakovaně jsem se ujistila o jejím smyslu pro můj Život. Postupně budeme všichni rekapitulovat a kalibrovat svoje pozice – včetně širokého okruhu vazeb, které je drží v gravitační zóně Přítomného Okamžiku, kterým plujeme v Řece Času Bytí. 

 Čeká nás několik globálních „součtů“ – první zítra 12.12.2021, další 21.12.2021 a třetí 22.2.2022. Ten nebude v příštím roce jediný – ale měl by být přelomový. Podle toho, jak „dopadne“, bude vypadat sled Událostí, které nás dovedou k datu 1.12.2022 – tehdy dojde k „Rozuzlení“ – především ve sféře reality Globální Elity. Tehdy se buď resetuje, nebo upgraduje soubor jejich skrytých a tajných Plánů. 

 Uvidíme…

 Buďme proto co nejvíc to půjde v klidu, v míru ke všemu – i k sobě samotným. Můžeme stát na jakékoli pozici a přitom jít s čistým štítem i svědomím. Tato doba je taková = drsná a tvrdá, ale i plná krásných gest a emocí, které mají potenciál odpouštět všem, kdo mají svoji pozici oproti té naší kamsi posunutou. Nemáme stát všichni ve stejné řadě a hledět stejným pohledem do stejného směru – máme být každý svůj – jedinečný v názorech i postojích – jedinou „podmínkou“ je vstřícnost. A to bývá kámen úrazu – ale kdo cítí Srdcem, ve kterém šlechtí Lásku k Životu (svému i všech ostatních), ten stojí na tom správném místě.

 Mějte krásný adventní víkend, přátelé a hleďte do dálky – až za obrys stínu, který leží u vašich nohou… :-) 

 mystika-mini.jpg