Jdi na obsah Jdi na menu

O-ZERO (O - 0)

 Když se příležitostně pustím do geopolitických rozborů současných událostí, odkazuji na určité mystické – až okultní pozadí některých aktuálních dějů. Mnoho z těchto indicií vede do Petrohradu – do počátků politické kariéry Vladimíra Putina, kde se formoval jeho budoucí profil „vládce“ s imperiálními sklony. Jedním takovým momentem je „Společenstvo vlastníků chat“ JEZERO (OZERO = O-ZERO = kód O – 0). V materiálech, které jsem nashromáždila za roky, co se věnuji fenoménu vlivu dezinformací na společnost a jejich dopadu na uživatele sociálních sítí, se tento kód objevuje velmi často – vedou k němu mnohé nitky souvislostí, jejichž rozbor vyžaduje úroveň odstupu, které jsme prozatím nedosáhli – nicméně to energo-informační pole začíná být hodně aktivní, ukazuje další polohy vhledu a nové perspektivy dopadu do reality – proto se toho tématu začali dotýkat další badatelé v oblasti „zóny zla“ – jak mám složku se zmíněnými materiály soukromě pojmenovanou. 

 Dnes jsem narazila na článek Lucie Sulovské, který je pokračováním jejího seriálu dokumentů o osobnostech Putinova kruhu moci „Geneze krutosti“ – věnovaný tentokrát Juriji Kovalčukovi. Obsahuje cenné střípky do skládanky pozadí událostí.

 Dodatek k článku je na jejím Fb profilu

 P.S. Kód „O - 0“ nalezneme také například v telekomunikační společnosti O2 – to je ovšem zase jiný příběh, co působením tohoto kódu „ožil“ a složitou obměnou doputoval až do českého prostředí skupiny PPF majitele Petra Kellnera, který měl na Rusko hodně hluboké vazby.

 ozero.jpg