Jdi na obsah Jdi na menu

ORÁKULUM-NOVUM

...když Perlový Anděl odevzdá Dar Největší...

 Motto:

Nastav Dlaně a uhas Žízeň po Životě

* * *

Da Vitali-Mia Chorka

da Liba * da Viana-Dia

* * *

 Legenda:

 další abstrakt k Portálu Lva, v jehož gravitační zóně se nacházíme. Kaskáda energo-informačních anomálií kulminuje - vrcholu dosáhne okolo 8.8.2018, kdy dojde k "překlopení" mnoha volných Časových Linií do vertikálních vrstev alternativních realit. Je to mimořádná šance "zbavit se" apokalyptických Proroctví, Věšteb a Vizí, které chrlil starý systémový matrix (Hierarchie Moci). Za tisíce let se nahromadily v našem Kolektivním Vědomí - přežívají tam jako spící časované bomby a stále nad lidstvem drží memento zkázy. Aktuálně tato sféra alternací budoucnosti prochází "sítem" naší společné Vůle - Vůle Žít v Radosti a Dostatku, v Míru a činorodé Spolupráci, v čistotě Ducha i čistotě Plánů na další vývoj Lidského Rodu. 

 Každý je proto stimulován k Vyjádření svých Tužeb - niterně a spontánně se uvolňují ty nejlepší a nejprogresivnější, které budou nabývat na Síle a manifestovat se do naší Přítomnosti.

 P.S. Perlový Anděl je můrka perleťovka, kterou jsem dneska ráno našla na okenním parapetu - už nežila, ale uchvátila mě svojí krásou a symbolikou, kterou okamžitě uvolnila do mých představ...foto je uložené v Albu na Google Disku - je miniaturní, cca 2x2 cm...

 orakulum1.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice