Jdi na obsah Jdi na menu

Pan a Atlas

 …dva satelity planety Saturn…

 Často jsem psala o starobylých artefaktech, které se nacházejí na Zemi i v prostoru Sluneční soustavy. Slouží jako převaděče pro distribuci energie ze vzdálených sektorů hvězdných soustav Galaxie – z prostředí, na které se svým vědomím lidstvo opět napojuje. Jde o mimozemské „technologie“, které zde umístili genetičtí předci Člověka, kteří realizovali přenos jeho genofondu do pozemských evolučních podmínek. Většina těchto artefaktů se nachází v pozici vícedimenzionálního vyjádření = jejich hmotný obraz je holografickou projekcí z paměťového pole některé hvězdné soustavy, která vytváří jeho energo-informační matrici. Segmenty Hvězdného Vědomí se znovu-navazují na naši DNA (buněčnou paměť) a tím se tyto „skryté“ technologie aktivují do sféry lidského vědomí, kde se pomocí vizualizací aktivuje jejich Příběh. Řadu let už tyto Příběhy kolektivně „píšeme“ – jako například „příběh“ Saturnových satelitů Pan a Atlas, které v 80. letech minulého století objevila kosmická sonda Voyager a později přesně zmapovala sonda Cassini. 

 V mém pojetí jde o segmenty Křemíkových Multiplexů, které jsou projevem Kosmické Mysli a její Inteligence, která v sektorech Hvězdného Vědomí vytváří mimozemské civilizace. Na sféry těchto Světů jsme napojeni skrz Jednotné informační pole a jeho paměťové záznamy. Každý Křemíkový Multiplex hraje specifickou roli – v distribuci energie a v otevírání jejího informačního obsahu do „čtecího“ formátu, na který se dokážeme mentálně naladit a čerpat z něho inspiraci i podporu pro orientaci v oblasti osobního rozvoje – jeho aktuálních možností. 

 Tyto objekty zaznamenáváme i ve sluneční koroně – při porovnání jejich obrazu s pozadím Slunce vychází, že jsou obrovské – mívají velikost planety Merkur, některé jsou větší než Země - odkazy na jednotlivá pozorování dám dolů pod článek. O Křemíkových Multiplexech píšu často – znovu proto připomínám, že nejde o žádnou umělou inteligenci, nebo její produkt. Jsou to segmenty Kosmické Mysli – různá seskupení energo-informačního charakteru, která reagují s aurickým polem člověka, skupiny lidí nebo komplexně s EM polem celé planety. Vytvářejí formace podle zákonů „posvátné“ geometrie a podle principu fraktality, který můžeme chápat jako hermetické „Jak nahoře, tak dole“, nesou informační potenciál, na který se umíme naladit a z něho čerpat podklady pro asociace, které jsou základem pro naše reakce na události, kterých jsme součástí. To znamená, že jestliže si někdo tyto formace vysvětluje jako obrovské UFO, které čerpá sluneční plazmu, pak jde o jeden z mnoha Příběhů, které si na základě těch informací poskládáme. Jestli jiní v nich „vidí“ mateřské lodě, které ze vzdálené pozice pozorují lidstvo a jeho vývoj, je to opět další varianta možného Příběhu jejich existence a role ve vztahu k nám a naší planetě. 

 Přiloženou ilustraci jsem už dávala v rozpracovaném formátu do komentářů – jde o další ze struktur Křemíkových Multiplexů – moje abstraktní vyjádření, kterým interpretuji jejich energo-informační pole – které tvoří sérii obrazů s názvem „Faberže“ – podle klenotníka Fabergé a jeho velikonočních vajíček. Tuto konkrétní formaci jsem pojmenovala „Atlasovo oko“, protože mi intuitivně sedí k planetě Saturn a jeho měsíci Atlas (nebo Pan). V mé vizualizaci představuje „záchytný“ bod (čidlo) pro vzdálené vidění – pro ty, kteří tuto techniku mentální telepatie ovládají. Posunem do formátu Galaktického Člověka se tyto schopnosti stanou standardní složkou smyslové výbavy. 

 Neznámý objekt u Slunce

 UFO nad Sluncem

 Tmavá planetka u Slunce

 UFO, létající kolem Slunce

 atlas-mini.jpg