Jdi na obsah Jdi na menu

Pf 2019 PRO-SPEKTA NOVA

 ...aneb NOVÉ OBZORY...

 Celý rok 2018 byl ve znamení nacházení Nových Cest - jejich MAPU jsem se pokusila - vlastními úhly pohledu do nově uspořádaného Vesmírného Atlasu - sestavit a částečně popsat. Jak nabíhají segmenty těchto tras, které souvisí s Transformací Kolektivního Vědomí do intencí Galaktického Člověka a jeho umístění v prostředí nového Modelu Existence - otevírají se našemu vnímání zcela neznámé PERSPEKTIVY, které budeme společně zkoumat, procházet a definovat jejich specifický přínos pro expanzi lidského Ducha do vyšší verze uspořádání Univerza. 

 To je motto pro rok 2019: PRO-SPEKTA NOVA....NOVÉ OBZORY - které se posunem ze starých paradigmat existenčních "konstant", v jejichž silovém poli jsme byli promyšleně a účelově drženi - otevírají naší pozornosti a skýtají zcela jiné dimenze vnímání Světa a společně sdílené Reality.

 Všem přátelům a příznivcům stránky PAN-do-RA, trpělivým čtenářům článků, které nebývají vždy lehce srozumitelné - přeji Lásku v Srdci, Klid v Duši a Mír ve Světě, kterého jsme součástí. V osobním Životě pak Štěstí a přehršel splněných Snů a Přání - pro Radost a Spokojenost těch, kdo tvoří naši Rodinu a je nám nejdražší...

 Irena Tissa Sittová

 pf-2019-1neg-mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky MAPA CEST