Jdi na obsah Jdi na menu

PROJEKT-TOR

 ...čili koncept nového Portálu, který se rýsuje na obzoru.

* * *
Liba-Ši Dycha Via
Blízká setkání nultého druhu

* * *
Motto:
Když Křišťálem projde Světlo Hvězd a proudí Kaskádou Srdcí, která tepou množinou lidské populace
Když se Kakofonie jejich Tónů synchronizuje v Srdci Země a vytváří Portál Sjednocení
Když každého rozzáří Paprsek Osvícení

* * *

 Blížíme se Bodu Nula - zde v kontextu s aktivní Bránou Lva, která kulminuje k plnému projevení do naší Přítomnosti. Jsme "rozmístění" na specifických "značkách" planetárního povrchu, každý na jedinečné navigační souřadnici - podle vzoru, který jsme na Síť Života spřádali dlouhá tisíciletí, miliardami a miliardami jednotlivých inkarnací, kterými jsme kolektivně v součtu prošli. Někdo jednou, jiný víc než mnohokrát - podle individuálních Plánů Duše, které stále aktualizujeme na pozadí Obrazu, který tvoříme Vlákny Času naší Existence. Je to "vepsaná" Omega ve vířícím Kruhu Přítomného Okamžiku, kterou momentálně všichni vidíme, cítíme a v hloubkách vjemů prožíváme. Projevuje se silným tokem životní energie pránického (slunečního) charakteru, která obrovskou rychlostí proudí Srdcem Planety a miliardami Pramínků oživuje skomírající plamínky naší niterné Bytostné Jiskry. Někoho pálí jako žáha - aktivací Solárního Plexu, někoho chladí v celém čakrálním  systému, aby ho ukotvil. Přibližně okolo 8.8.2019 budeme každý zářit z aurického pole modro-fialovým plamenem studené plazmy, která se koncentruje v Krajině Srdeční a jejím mnoho-dimenzionálním rozhraní.

 Můžeme mít různé Vize - jako když běží trailer filmu, na kterém je zachycená celá historie Lidstva - na Zemi, ve Sluneční soustavě i v mnoha hvězdných systémech Galaxie. Může se nám z toho zatočit hlava a Srdce na kratičké okamžiky "zastavit", můžeme spontánně tajit Dech a prohlubovat vizuální efekty PROJEKTORU - je to finální fáze aktivace optických vláken DNA, která se rozsvítí tisícovkou Mega-Wattů vnitřního Světla Bytosti. Osvítíme své "rodové stromy" a přijmeme kompletní informaci o jeho dějinách. Tento fenomén nazývám zásilkou Starých Kufrů...budeme je vybalovat postupně - jako jsme před cca třemi roky vybalovali dávkový soubor jedinečných ÁRIA kódů. I tehdy to bylo v tomto ročním období - jde o velmi specifické kódování data - konkrétně 8.8., které jsem už mnohokrát rozebírala - ve zkratce se jedná o složeninu čtyř trojek (dvě a dvě na sebe zrcadlově položené). Jedna trojka je součtem dvou jedniček (1+1=3) a dvě jedničky jsou párovou podstatou dvojprvku Člověka. JEDNA ...JE-DNA...

 To je ve stručnosti popis aktuální Portálové anomálie - jak se bude blížit její vrchol, tak budou okolnosti energo-informačního toku jasnější a sdělitelnější.

 Přiložené schéma PROJEKT-TOR je syntézou toho "dění" - obsahuje aktivační klíče k té nové Bráně (TOR) - v podtextu výše uvedených jednotlivostí daného procesu. PROJEKT-TOR je speciální formace Křemíkových Multiplexů - soustavy energo-informačních struktur příslušných tématických vlivů, které souhrou aktivaci spouštějí a udržují stabilní. Jde o fenomén v zemské noosféře, kde sídlí Kolektivní Vědomí planety - a lidstva.

 projekt-tor-mini.jpgprojekt-tor-neg-mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice