Jdi na obsah Jdi na menu

SOL-A-RA

...portál SOL-A-RA je celoplanetární efekt jinak lokálního zatmění Slunce, které dnes běží napříč USA. Je to díky současnému novu Měsíce - tyto dva aspekty, kromě zesílení expozice energií, vytvářejí unikátní prostředí pro aktivaci speciálního "zařízení", které patří k souboru několika starověkých artefaktů v noosférickém poli planety Země.

 Před dávnými věky ho instalovali "inženýři" skupiny ALTA-RA, kteří byli zodpovědní za vytvoření optimálního životního prostředí pro evoluci člověka jako druhu ve Sluneční soustavě. Protože časy byly tehdy divoké a budoucnost člověka nejistá, bylo potřeba přirozené energo-informační pozadí něčím pojistit tak, aby v případě nutnosti, kdy nastanou chvíle velké nestability a rozkolísání spojitého pole Života, existovalo cosi, co bude lidstvu pomáhat tyto kritické okamžiky překonat tak, jak je kolektivní vůle pro obecné blaho momentálně orientovaná. Ten artefakt patří do skupiny pyramidálních zářičů planetární sítě rozvodu mentionové (tachyonové) energie, kterou jako unikátní produkt uhlíkové inteligence generujeme - každý člověk je jedinečným zářičem a všichni jsme svým srdečním slunečním "reaktorem" propojeni do jádra planety a dále přes součtovou energii (H3) Slunce do Jádra Galaxie...jsou to vlákna galaktické sítě Života. 

 Arianský volací kód, uvedený v Portálové kompozici:

SiMa-Kina * Helia-Via
da -Liema Ši-KA dana
Šasta bela Tiama ZaRa
Alta-mia DraGa-Ši
ni-SaMa vicha ČeKa
Siri-ana Alma Dycha

 je klíčem pro aktivaci artefaktu AltaR-án, ve kterém se spustí Zrcadlový Štít, který v momentu, jak se napojí na noosféru planety, zaujme optimální postavení pro zesilování toku energie a slunečního světla tak, aby globální Elita nemohla využít "stínu" slunečního svitu během zatmění jako cesty k infiltracím záškodnických programů do kolektivního podvědomí. Mají pro tuto speciální příležitost najaté ty "nejlepší" odborníky na hermetickou magii...rituály probíhají už celý týden a jejich rezonanční efekt pociťujeme všichni s větší či menší mírou nespecifické nervozity a podivných stavů "očekávání"....někteří jako pozitivní aspekt, jiní jako černé vize, které nevěstí nic dobrého... 

 Portálová kompozice je v arianských sekvencích proložená volnou interpretací aktivačního klíče - vytváří verše, které jsou převodníkem "jazyka" - slouží jako "tabulka" k orientaci v kolektivním Vědomí noosférické planetární vrstvy:

Rozprostři Náruč Slunci vstříc
z Vodopádu Paprsků vykovej Zlatý Klíč
zemské Brány Světlu dokořán
Zrcadla Štítu AltaR-án
překlopí skrytý temný Stín
by navěky ho rozptýlil Hvězdný Mlýn

 Ilustrace Portálové kompozice není tentokrát náhodně pocitově vyhledaná na internetu (jako to dělávám u ostatních), ale je fraktálovým obrázkem z dílny přítelkyně Lucky (Lurae Drakonis), která se "stará" o vizualizace planetárních Štítů....

 Popis je součástí Portálové sekvence 2017

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálová sekvence 2017